Ο Μπιλ Μάρεϊ κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά στο Being Mortal –«Πάγωσε» η παραγωγή

Ο Μπιλ Μάρει Facebook Twitter
Φωτ: EPA
0

Ο Μπιλ Μάρεϊ κατηγορήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά στα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας «Being Mortal» του Αζίζ Ανσάρι, με αποτέλεσμα να «παγώσουν» τα γυρίσματα.

Ο 71χρονος, νικητής Χρυσής Σφαίρας, κατονομάστηκε σε μια καταγγελία, την οποία ερευνά η Searchlight Pictures μετά την αναστολή της παραγωγής της ταινίας, σύμφωνα με το Deadline και το Variety. Η φύση της καταγγελίας και το αν ο Μάρεϊ θα επιστρέψει στην ταινία δεν είναι σαφής.

Το People επικοινώνησε με τους εκπροσώπους των Μάρεϊ  και Ανσάρι, ωστόσο, δεν απάντησαν. Η Searchlight ανέφερε ότι δεν σχολιάζει τις έρευνες.

Το στούντιο φέρεται να διέκοψε την παραγωγή τη Δευτέρα πριν αναστείλει τις εργασίες για την ταινία την Τετάρτη, αναφέροντας λεπτομερώς την απόφαση σε ένα email προς το καστ και το συνεργείο.

«Γνωρίζουμε ότι ανησυχείτε όλοι για τις πρόσφατες καθυστερήσεις στην παραγωγή και θέλουμε να σας ενημερώσουμε», ξεκίνησε η επιστολή, σύμφωνα με το Deadline. 

«Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, ενημερωθήκαμε για μια καταγγελία και την εξετάσαμε αμέσως. Μετά από διερεύνηση των περιστάσεων, αποφασίστηκε ότι η παραγωγή δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε. Το email ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ελπίζει η παραγωγή να συνεχιστεί στο προσεχές μέλλον. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάρεϊ έχει κατηγορηθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά από την συμπρωταγωνίστριά του στους «Άγγελους του Τσάρλι», Λούσι Λου, η οποία υποστήριξε ότι την επέπληξε στα γυρίσματα της ταινίας του 2000, αφού ξαναδούλεψαν μια σκηνή κατά τη διάρκεια μιας πρόβας στην οποία δεν ήταν παρών.

Με πληροφορίες People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ