Ο Μάικ Πενς υπογράφει συμβόλαιο εκατομμυρίων για τα απομνημονεύματά του

Ο Μάικ Πενς υπογράφει συμβόλαιο εκατομμυρίων για τα απομνημονεύματά του Facebook Twitter
EPA/Αρχείο
0

Συμφωνία εκατομμυρίων υπέγραψε ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς με εκδοτικό οίκο για δύο βιβλία, ένα εκ των οποίων θα περιλαμβάνει τα απομνημονεύματά του.

Ο πρώην αντιπρόεδρος γίνεται έτσι ένα από τα πρώτα πρόσωπα του στενού κύκλου του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που ανακοίνωσε μια τόσο επικερδή συμφωνία.

Η αυτοβιογραφία του Πενς, χωρίς τίτλο επί του παρόντος, υπολογίζεται να κυκλοφορήσει το 2023. Το CNN ανέφερε ότι η συμφωνία του πρώην αντιπροέδρου φτάνει σε επταψήφιο νούμερο, κάπου μεταξύ 3 και 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Είμαι ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να διηγηθώ την ιστορία της δημόσιας υπηρεσίας, που διατέλεσα για τον αμερικανικό λαό, από το να υπηρετώ στο Κογκρέσο, στο γραφείο του κυβερνήτη της Ιντιάνα και ως αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών», ανέφερε ο Πενς σε δήλωσή του.

«Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την εξαιρετική ομάδα της Simon & Schuster και να προσκαλέσω τους αναγνώστες σε ένα ταξίδι από μια μικρή πόλη στην Ιντιάνα μέχρι την Ουάσιγκτον» πρόσθεσε.

Ο εκδοτικός οίκος Simon & Schuster ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι υπέγραψε επίσης με τον Πενς και για ένα δεύτερο βιβλίο χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες. 

Εκτός του Πενς, η πρώην σύμβουλος του Λευκού Οίκου Κέλιαν Κόνγουεϊ και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο επίσης φέρονται σύμφωνα με πληροφορίες, να ετοιμάζουν τα βιβλία τους.

Μεταξύ των Δημοκρατικών και άλλων που αντιτάχθηκαν στον Τραμπ, ο Πενς θεωρείται ευρέως ως πιστός και συνεπής σύμμαχός του. Ωστόσο, τόσο οι υποστηρικτές του Τραμπ, όσο και ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος τον καταδίκασαν επειδή δεν παρενέβη στις 6 Ιανουαρίου στην επίσημη επικύρωση του Κογκρέσου για την προεδρική νίκη του Τζο Μπάιντεν.

Η επικύρωση, για την οποία ο Πενς δεν είχε καμία δικαιοδοσία, καθυστέρησε για ώρες μετά την αιματηρή εισβολή οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Η αντιπρόεδρος της Simon & Schuster, Ντάνα Κανέιντι, δήλωσε ότι το βιβλίο του Πενς θα είναι «αποκαλυπτικό», χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα αν θα ασχοληθεί με τα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου.

«Η ζωή και το έργο του αντιπροέδρου Πενς, το ταξίδι του ως χριστιανός, οι προκλήσεις και τα επιτεύγματά του, καθώς και τα διδάγματα που έχει λάβει, αφηγούνται μια αμερικανική ιστορία εξαιρετικής δημόσιας λειτουργίας σε μια εποχή απαράμιλλου δημόσιου ενδιαφέροντος για την κυβέρνηση και την πολιτική μας», είπε ο Κανέιντι.

«Η αποκαλυπτική του αυτοβιογραφία θα είναι το απόλυτο βιβλίο για μια από τις πιο πομπώδεις προεδρίες στην αμερικανική ιστορία.» πρόσθεσε.

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΑΝ ΜΑΚΚΕΛΕΝ ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ

Διεθνή / Ο Ίαν ΜακΚέλεν σε πορεία διαμαρτυρίας κατά της ποινικοποίησης των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων

Ο ηθοποιός ένωσε τις δυνάμεις του με τους διαδηλωτές στο κέντρο του Λονδίνου, ενάντια στους νόμους που ισχύουν σε 29 χώρες της Κοινοπολιτείας, όπου οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις παραμένουν παράνομες
THE LIFO TEAM
ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΑΜΠ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΙΦΛΙΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διεθνή / Γιατί η κατασκευή ενός Πύργου Τραμπ στην Τιφλίδα εγείρει ανησυχίες;

Το project φέρνει στο προσκήνιο νέα ερωτήματα για πιθανή σύγκρουση συμφερόντων, καθώς συνδέεται με γη που ανήκει εν μέρει στην οικογένεια του φιλορώσου δισεκατομμυριούχου και de facto ηγέτη της Γεωργίας, Bidzina Ivanishvili, ο οποίος βρίσκεται υπό αμερικανικές κυρώσεις από το 2024
THE LIFO TEAM
ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / Η άφιξη των Βρετανών ταξιδιωτών στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια πρέπει να είναι τρεις ώρες πριν την αναχώρησή τους

Το νέο σύστημα εισόδου-εξόδου που αντικαθιστά τις σφραγίδες στα διαβατήρια με ψηφιακή καταγραφή προκαλεί μεγάλες καθυστερήσεις στους συνοριακούς ελέγχους
THE LIFO TEAM
Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας δηλώνει πως οι ΗΠΑ είναι «απολύτως ικανές να ξαναρχίσουν τις επιθέσεις στο Ιράν»

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο υπουργός Άμυνας δηλώνει πως είμαστε «απολύτως ικανοί να ξαναρχίσουμε τις επιθέσεις στο Ιράν»

Ο Πιτ Χέγκσεθ τόνισε ακόμη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει «υπομονετικός» και επιδιώκει μια «μεγάλη συμφωνία» που θα εγγυάται ότι το Ιράν δεν θα αποκτήσει πυρηνικό όπλο
THE LIFO TEAM