Ο Μάικ Πενς υπογράφει συμβόλαιο εκατομμυρίων για τα απομνημονεύματά του

Ο Μάικ Πενς υπογράφει συμβόλαιο εκατομμυρίων για τα απομνημονεύματά του Facebook Twitter
EPA/Αρχείο
0

Συμφωνία εκατομμυρίων υπέγραψε ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς με εκδοτικό οίκο για δύο βιβλία, ένα εκ των οποίων θα περιλαμβάνει τα απομνημονεύματά του.

Ο πρώην αντιπρόεδρος γίνεται έτσι ένα από τα πρώτα πρόσωπα του στενού κύκλου του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που ανακοίνωσε μια τόσο επικερδή συμφωνία.

Η αυτοβιογραφία του Πενς, χωρίς τίτλο επί του παρόντος, υπολογίζεται να κυκλοφορήσει το 2023. Το CNN ανέφερε ότι η συμφωνία του πρώην αντιπροέδρου φτάνει σε επταψήφιο νούμερο, κάπου μεταξύ 3 και 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Είμαι ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να διηγηθώ την ιστορία της δημόσιας υπηρεσίας, που διατέλεσα για τον αμερικανικό λαό, από το να υπηρετώ στο Κογκρέσο, στο γραφείο του κυβερνήτη της Ιντιάνα και ως αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών», ανέφερε ο Πενς σε δήλωσή του.

«Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την εξαιρετική ομάδα της Simon & Schuster και να προσκαλέσω τους αναγνώστες σε ένα ταξίδι από μια μικρή πόλη στην Ιντιάνα μέχρι την Ουάσιγκτον» πρόσθεσε.

Ο εκδοτικός οίκος Simon & Schuster ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι υπέγραψε επίσης με τον Πενς και για ένα δεύτερο βιβλίο χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες. 

Εκτός του Πενς, η πρώην σύμβουλος του Λευκού Οίκου Κέλιαν Κόνγουεϊ και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο επίσης φέρονται σύμφωνα με πληροφορίες, να ετοιμάζουν τα βιβλία τους.

Μεταξύ των Δημοκρατικών και άλλων που αντιτάχθηκαν στον Τραμπ, ο Πενς θεωρείται ευρέως ως πιστός και συνεπής σύμμαχός του. Ωστόσο, τόσο οι υποστηρικτές του Τραμπ, όσο και ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος τον καταδίκασαν επειδή δεν παρενέβη στις 6 Ιανουαρίου στην επίσημη επικύρωση του Κογκρέσου για την προεδρική νίκη του Τζο Μπάιντεν.

Η επικύρωση, για την οποία ο Πενς δεν είχε καμία δικαιοδοσία, καθυστέρησε για ώρες μετά την αιματηρή εισβολή οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Η αντιπρόεδρος της Simon & Schuster, Ντάνα Κανέιντι, δήλωσε ότι το βιβλίο του Πενς θα είναι «αποκαλυπτικό», χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα αν θα ασχοληθεί με τα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου.

«Η ζωή και το έργο του αντιπροέδρου Πενς, το ταξίδι του ως χριστιανός, οι προκλήσεις και τα επιτεύγματά του, καθώς και τα διδάγματα που έχει λάβει, αφηγούνται μια αμερικανική ιστορία εξαιρετικής δημόσιας λειτουργίας σε μια εποχή απαράμιλλου δημόσιου ενδιαφέροντος για την κυβέρνηση και την πολιτική μας», είπε ο Κανέιντι.

«Η αποκαλυπτική του αυτοβιογραφία θα είναι το απόλυτο βιβλίο για μια από τις πιο πομπώδεις προεδρίες στην αμερικανική ιστορία.» πρόσθεσε.

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΠΟΛΑ ΗΠΑ ΚΕΝΥΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / NYT: Η κυβέρνηση Τραμπ θα στέλνει στην Κένυα Αμερικανούς που εκτέθηκαν στον Έμπολα

Η προσέγγιση αυτή σηματοδοτεί σημαντική αλλαγή σε σχέση με προηγούμενες αμερικανικές κυβερνήσεις, οι οποίες μετέφεραν πολίτες και υγειονομικούς πίσω στις ΗΠΑ για νοσηλεία σε εξειδικευμένες μονάδες υψηλής ασφάλειας
THE LIFO TEAM
GEN Z JONATHAN HAIDT NYU

Διεθνή / «Προστατεύστε την προσοχή σας»: Το μήνυμα του Jonathan Haidt στους αποφοίτους της Gen Z

Μιλώντας στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, ο κοινωνικός ψυχολόγος κάλεσε τους νέους να προστατεύσουν την προσοχή τους από την ψηφιακή υπερφόρτωση και να επενδύσουν περισσότερο στις πραγματικές εμπειρίες και σχέσεις
THE LIFO TEAM
DANIELLA KLETTE ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διεθνή / Στη φυλακή η «πιο καταζητούμενη γυναίκα» της Γερμανίας μετά από δεκαετίες στην παρανομία

Η Daniela Klette, πρώην μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης, ζούσε επί δεκαετίες με ψεύτικη ταυτότητα στο Βερολίνο μέχρι που φωτογραφίες από φεστιβάλ οδήγησαν τις Αρχές στα ίχνη της
THE LIFO TEAM