KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ο κυκλώνας Μιντίλι σάρωσε το Μπαγκλαντές: 7 νεκροί, 300 αγνοούμενοι ψαράδες

Ο κυκλώνας Μιντίλι σάρωσε το Μπανγκλαντές: Επτά νεκροί και 300 αγνοούμενοι ψαράδες Facebook Twitter
Φωτ. : EPA
0

Τουλάχιστον επτά νεκρούς άφησε πίσω του, το σαρωτικό πέρασμα του κυκλώνα Μιντίλι, στο Μπαγκλαντές.

Ο κυκλώνας, με ισχυρές βροχοπτώσεις και ανέμους, έφτασε στο Μπανγκλαντές την Παρασκευή και προκάλεσε ανυπολόγιστες καταστροφές.

Λόγω του κυκλώνα αγνοούνται περίπου 300 ψαράδες, οι οποίοι επέβαιναν σε 25 μηχανότρατες που δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν προτού ξεσπάσει ο κυκλώνας.

Εικάζεται πως αναζήτησαν καταφύγιο στην περιοχή του μαγκρόβιου δάσους Σουντορμπόν στον Κόλπο της Βεγγάλης.

Από τους επτά νεκρούς, οι τέσσερις ήταν μέλη μιας οικογένειας, που σκοτώθηκαν όταν κατέρρευσε το πλινθόκτιστο σπίτι τους, και οι άλλοι τρεις σκοτώθηκαν από πτώσεις δέντρων στις περιφέρειες Τσάτογκραμ και Τανγκάιλ.

Ο κυκλώνας προκάλεσε ζημιές σε καλλιέργειες που βρίσκονται σε παράκτιες περιοχές, όπου δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι έσπευσαν σε καταφύγια για να προστατευθούν, ενώ καταστράφηκαν εγκαταστάσεις ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ούτε ρεύμα.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διεθνή
0

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μαδούρο δηλώνει έτοιμος να διαπραγματευτεί μια συμφωνία με τον Τραμπ για την καταπολέμηση των καρτέλ ναρκωτικών

Διεθνή / Ο Μαδούρο δηλώνει έτοιμος να μιλήσει με τον Τραμπ για την καταπολέμηση των καρτέλ ναρκωτικών

Ο Μαδούρο απέφυγε να σχολιάσει τη φερόμενη επίθεση των ΗΠΑ σε περιοχή πρόσδεσης σκαφών στη Βενεζουέλα, την οποία, σύμφωνα με τον Τραμπ, χρησιμοποιούσαν τα καρτέλ ναρκωτικών
THE LIFO TEAM