Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε μπότοξ στα γεννητικά όργανα -Τι είναι το Scrotox

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε μπότοξ στα γεννητικά όργανα -Τι είναι το Scrotox Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Κάθε του κίνηση εντός και εκτός γηπέδου απασχολεί Τύπο και ιστοσελίδες, με πολλά δημοσιεύματα να αφορούν τόσο την προσωπική του ζωή, όσο και το πώς διατηρείται σε φόρμα.

Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αφορούν μια αισθητική επέμβαση την οποία φέρεται να έκανε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα La Razón, ο ποδοσφαιριστής έχει υποβληθεί σε νέα θεραπεία, η οποία σχετίζεται με τα γεννητικά του όργανα. Όπως μεταδίδει η Marca, ο Ρονάλντο έκανε μπότοξ στα γεννητικά του όργανα.

Σύμφωνα με το αρχικό δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας,  σκοπός αυτών των ενέσεων είναι να αυξηθεί το πάχος του πέους κατά ένα, δύο ή τρία εκατοστά και δεν απαιτεί ράμματα, ενώ δεν είναι μια θεραπεία που εγγυάται ότι θα έχει αποτέλεσμα.

Scrotox: Τι είναι αυτή η θεραπεία που υποβλήθηκε ο Ρονάλντο

Ο Δρ Esteban Sarmentero μίλησε στο Radio MARCA εξηγώντας τι ακριβώς είναι αυτή η θεραπεία. 

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ενέσεις μπότοξ είναι πιθανώς για δύο λόγους: για να εξομαλυνθεί και να αποτραπεί η συστολή του όσχεου έτσι ώστε οι όρχεις να φαίνεται ότι έχουν περισσότερο όγκο», δήλωσε.

Ο ειδικός επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης έκανε τη θεραπεία, ξεκαθαρίζοντας ότι ήταν μόνο «μερικές μικρές ενέσεις» και δεν πρόκειται για επέμβαση.

Ο Δρ Sarmentero απάντησε στις ερωτήσεις του παρουσιαστή David Sanchez , δηλώνοντας ότι αυτές οι ενέσεις «δεν βλάπτουν». 

Όπως τόνισε το botox, «πρόκειται για μια καθαρά αισθητική κίνηση που δεν έχει καμία άλλη πρόθεση παρά να βελτιώσει τα ανδρικά γεννητικά όργανα».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Esteban Sarmentero, τα αποτελέσματα αυτής της μορφής ρετούς με βάση το μπότοξ διαρκούν μόνο περίπου έξι μήνες.

Καταλήγοντας ο γιατρός διευκρίνισε ότι δεν σχετίζεται με τη διαδικασία μεγέθυνσης πέους.

Με πληροφορίες Marca

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ