Ο Κάνιε Γουέστ έστειλε επιστολή σε φαστ φουντ της Μελβούρνης να αλλάξει το λογότυπο και τα ονόματα των burger του

Ο Κάνιε Γουέστ απαίτησε από φαστ φουντ της Μελβούρνης να αλλάξει το λογότυπο και τα ονόματα των burger του Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ένας φαν του Κάνιε Γουέστ στην Μελβούρνη ήρθε αντιμέτωπος με τους δικηγόρους του μουσικού, που του έστειλαν επιστολή για να αλλάξει το λογότυπο και το όνομα από τα burger που έχει στο φαστ φουντ του.

Ο Mark Elkhouri παρατήρησε ότι ο Γουέστ ακολουθούσε στο Instagram το College Dropout Burgers, την επιχείρηση που έχει και φέρει το ίδιο όνομα με το ντεμπούτο άλμπουμ του μουσικού το 2004.

Ο μουσικός φαινόταν ότι ακολουθούσε τις δραστηριότητες της επιχείρησής του και όπως ήταν αναμενόμενο ο φαν του μουσικού το θεώρησε ως τεράστια τιμή για αυτόν.

Θεώρησε μάλιστα πως το γεγονός ότι τον ακολουθούσε ο μουσικός ήταν σα να του δίνει την ευχή του να προχωρήσει.

Αλλά συνέβη το αντίθετο. Ο Elkhouri έλαβε από τη νομική ομάδα του Γουέστ μία επιστολή παύσης και παραίτησης από τη χρήση οποιουδήποτε στοιχείου σχετίζεται με τον μουσικό, μαζί και το λογότυπο της επιχείρησής του, που αντλούσε έμπνευση από το «College Dropout».

Επιπλέον, ο επιχειρηματίας κλήθηκε να αλλάξει και πολλά από τα ονόματα των burger που είχε στο μενού του όπως Golddigger, Good Morning, Cheezus και Parties in L.A., καθώς όλα παρέπεμπαν στον μουσικό.

Ο ίδιος είπε στο The Age, ότι δεν προτίθεται να μπει σε μία νομική διαμάχη με τον μουσικό και ότι θα συνεχίζει να εμπνέεται από την μουσική του και να τον στηρίζει, παρά τις όποιες εξελίξεις.

Τα burger θα αποκτήσουν πλέον τα ονόματα επιφανών προσωπικοτήτων, που δεν τελείωσαν το σχολείο, όπως ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο Στιβ Τζομπς, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο Μπραντ Πιτ και ο Κουέντιν Ταραντίνο.

Και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης εξάλλου, παράτησε τις σπουδές του για να ανοίξει την επιχείρησή του.

«Είναι δύσκολο να είσαι φαν του Κάνιε Γουέστ και να βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση αλλά πρέπει να σεβαστούμε τις επιθυμίες του και να προχωρήσουμε παρακάτω» είπε.

«Το θέμα ήταν ότι επειδή παρακολουθούσε τα στόρι μας στο Instagram θεώρησα ότι ήταν και αυτός φαν μας».

»Ο Κάνιε Γουεστ είναι ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης της εποχής μας. Το γεγονός ότι είμαι φαν του με οδηγεί να τον στηρίζω. Έχω απογοητευτεί απίστευτα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό αλλά δεν μπορεί να επηρεάσει καν την επίδραση που είχε η μουσική του στη ζωή μου» είπε ο Elkhouri.

Με πληροφορίες του NME

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Ο Τραμπ ανακοίνωσε αποκλεισμό στα Στενά του Ορμούζ μετά το ναυάγιο συνομιλιών με το Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θα ξεκινήσει άμεσα διαδικασία αποκλεισμού κάθε πλοίου που επιχειρεί να εισέλθει ή να εξέλθει από τα Στενά του Ορμούζ
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΧΑΡΗ

Διεθνή / Τραμπ: «Θα δώσω χάρη σε όλους» – Σενάρια για μαζικές απονομές στο τέλος της θητείας

O Τραμπ έχει ήδη δώσει χάρη ή ελαφρύνσεις ποινών σε περίπου 1.500 συμμετέχοντες στην εισβολή στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021, ακόμη και σε άτομα που κατηγορήθηκαν για επιθέσεις κατά αστυνομικών
THE LIFO TEAM
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Πώς ζει χωρίς μισθό – Από πού προέρχεται η εκατομμυρίων περιουσία του

Ως επικεφαλής της βρετανικής μοναρχίας συγκαταλέγεται στους πλουσιότερους ανθρώπους της Βρετανίας, με την περιουσία του να εκτιμάται περίπου στα 860 εκατομμύρια δολάρια
THE LIFO TEAM
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΡΜΠΑΝ ΜΑΓΙΑΡ

Διεθνή / Κρίσιμες εκλογές στην Ουγγαρία: Όρμπαν vs Μαγιάρ - Τέλος εποχής ή 5η θητεία για τον σύμμαχο του Τραμπ;

Οι Ούγγροι άρχισαν σήμερα να ψηφίζουν στις βουλευτικές εκλογές οι οποίες μπορεί να τερματίσουν την επί 16 χρόνια διακυβέρνηση της Ουγγαρίας από τον Βίκτορ Όρμπαν ή να τον διατηρήσουν για μια πέμπτη θητεία στην εξουσία
THE LIFO TEAM