O Κάνιε Γουέστ δεν θα είναι υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2024

Κάνιε Γουέστ: Αποσύρει την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2024 Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: EPA
0

Ο δικηγόρος του Κάνιε Γουέστ έκανε γνωστό πως η πολυαναμενόμενη εκστρατεία του ράπερ για την προεδρία των ΗΠΑ τελείωσε πριν ξεκινήσει, και πως δεν θα είναι υποψήφιος για τις εκλογές του 2024.

«Δεν είναι υποψήφιος για το αξίωμα το 2024» είπε στο Rolling Stone ο Μπρους Μαρκς για τον Κάνιε Γουέστ, ενώ ανώνυμη πηγή ανέφερε επίσης ότι η πιθανότητα προεδρικής υποψηφιότητας είναι «τελείως απομακρυσμένη».

Ο Γουέστ ή αλλιώς YE, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το 2024 τον Νοέμβριο του 2022 και στρατολόγησε για λίγο τον Μίλο Γιαννόπουλο ως διευθυντή της εκστρατείας του, προτού τον απολύσει λίγο αργότερα, με τον Νικ Φουέντες να αναλαμβάνει επικεφαλής της πολιτικής ομάδας μέχρι τον Μάιο, όταν ο Γιαννόπουλος επέστρεψε και αυτοανακηρύχτηκε «διευθυντής πολιτικών επιχειρήσεων» της εκστρατείας «YE24».

Ο Χασάν Σεϊχ φαίνεται τώρα να διευθύνει την επιτροπή, η οποία είχε διαθέσιμα 10.000 δολάρια μετρητά από τις 30 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι συμφωνίες του μεγάλου ράπερ με εταιρείες - κολοσσούς  όπως η Adidas, η GAP και η Balenciaga ακυρώθηκαν μετά από σειρά αντισημιτικών σχολίων του και τη συμμέτοχή του στο podcast του Άλεξ Τζόουνς, Infowars στο οποίο είπε ότι του άρεσε ο Αδόλφος Χίτλερ.

Ο Κάνιε Γουέστ είχε επίσης υποστηρίξει στο παρελθόν τον Ντόναλντ Τραμπ, και μάλιστα φέρεται να του ζήτησε να είναι υποψήφιος του για το 2024.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Διεθνή / «Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, ο πρωθυπουργός του νησιού ξεκαθάρισε ότι η Γροιλανδία δεν πρόκειται «ούτε να ανήκει ούτε να κυβερνηθεί» από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM