Ο Jon Bon Jovi στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον

Ο Jon Bon Jovi στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον Facebook Twitter
0

Mετά τη Beyonce και δεκάδες ακόμη μεγάλους σταρ, ένας ακόμη καλλιτέχνης έρχεται να προσφέρει τη στήριξή του στην Χίλαρι Κλίντον, λίγο πριν τη μάχη της κάλπης.

Ο Τζον Μπον Τζόβι εξέφρασε την ανησυχία του για την πόλωση που επικρατεί στην προεκλογική περίοδο των Προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, η οποία όσο πλησιάζει η μέρα της τελικής εκλογικής αναμέτρησης κλιμακώνεται, αλλά στάθηκε ξεκάθαρα υπέρ της υποψήφιας των Δημοκρατικών.

«Είναι τρομερή η έκφραση μίσους απέναντι στο πρόσωπο της Χίλαρι Κλίντον. Πάρτε ως παράδειγμα όταν είχε αρρωστήσει με πνευμονία και φοβούνταν να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία. Οι άνθρωποι αρρωσταίνουν, έτσι είναι το φυσιολογικό και θα πρέπει να το παραδέχονται στον κόσμο», δήλωσε ο καλλιτέχνης ο οποίος χθες το βράδυ έδωσε στο Tampa Bay μια συναυλία στήριξης για την Χίλαρι Κλίντον.

Παρότι η Κλίντον, όπως και ο αντίπαλός της Ντόναλντ Τραμπ είναι αντιπαθής σε πολλούς Αμερικανούς, o τραγουδιστής πιστεύει ότι θα ήταν πιο δίκαιο τις εκλογές να κερδίσουν οι Δημοκρατικοί. «Ελπίζω ότι θα κερδίσει η Χίλαρι γιατί είναι καλύτερη. Υπήρξε η Πρώτη Κύρια των ΗΠΑ, γερουσιαστής και υπουργός», είπε ο 54χρονος σταρ και κάλεσε το κοινό να δώσει τη ψήφο του στην Κλίντον

Ο Τζον Μπον Τζόβι, μετά από πολλά χρόνια, μόλις κυκλοφόρησε το νέου του άλμπουμ με τίτλο «This House is not for sale», ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις με το ζεύγος Κλίντον για περισσότερα από 20 χρόνια και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας έχει υποστηρίξει πολλές φορές την υποψηφιότητα της Χίλαρι.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΤΙΕΝ ΝΤΑΒΙΝΙΟΝ ΠΑΤΡΙΣ ΛΟΥΜΟΥΜΠΑ ΚΟΝΓΚΟ ΒΕΛΓΙΟ

Διεθνή / Πέθανε ο πρώην Βέλγος διπλωμάτης, Ετιέν Νταβινιόν - Κατηγορούνταν για τη δολοφονία του Πατρίς Λουμούμπα

Ο Ετιέν Νταβινιόν ήταν ο τελευταίος εν ζωή κατηγορούμενος για τη δολοφονία του πρώτου πρωθυπουργού της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό και αναμενόταν να δικαστεί για την υπόθεση
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν ιδρύει αρχή διέλευσης για να εισπράττει τέλη από τα πλοία

Η Τεχεράνη προχώρησε στη δημιουργία επίσημου φορέα για τη διαχείριση και την επιβολή χρεώσεων στα πλοία που διέρχονται από τα Στενά του Ορμούζ, σε μια ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη κίνηση, την ώρα που δεξαμενόπλοια συσσωρεύονται στη θαλάσσια οδό και οι ειρηνευτικές συνομιλίες παραμένουν σε αδιέξοδο
THE LIFO TEAM