Ο γιος του Έλον Μασκ εμφανίστηκε σε βίντεο-κλήση και «έκλεψε» την παράσταση

Ο γιος του Έλον Μασκ εμφανίστηκε σε κλήση Zoom και «έκλεψε» την παρασταση Facebook Twitter
Ο Έλον Μασκ με τον γιο του - Πηγή: YouTube.
0

Ο 50χρονος δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Tesla, Έλον Μασκ είχε μια επαγγελματική συνάντηση μέσω βίντεο-κλήσης. Θα περίμενε κανείς να εμφανιστεί μόνος του ως συνήθως όμως τελικά επεφύλασσε μια έκπληξη καθώς κρατούσε αγκαλιά τον μόλις ενός χρόνου γιο του που έχει με τη γνωστή τραγουδίστρια Γκράιμς. 

Ο Μασκ έκανε μια παρουσίαση στην Εθνική Ακαδημία Επιστημών, Μηχανικής και Ιατρικής για το Starship (ένα πλήρως επαναχρησιμοποιήσιμο διαστημόπλοιο) όμως ο μικρός X AE A-Xii, όπως τον έχουν ονομάσει οι γονείς του, «έκλεψε» κατευθείαν την παράσταση. 

Ο μικρούλης κατά τη διάρκεια της σύντομης εμφάνισης που είχε στη βιντεο-κλήση όταν κατάλαβε ότι κάποιος τον βλέπει κόσμος είπε «Hi!» (=Γεια) κουνώντας τα χεράκια του και βγάζοντας διάφορους, μάλλον ακατανόητους ήχους. Λίγο μετά κάποιος μπήκε στο δωμάτιο που βρισκόταν ο δισεκατομμυριούχος και πήρε το μωρό. 

Σημειώνεται ότι ο Μασκ και η 33χρονη Γκράιμς απέκτησαν το πρώτο τους παιδί τον Μάιο του 2020. Λίγο καιρό μετά ανακοινώθηκε ότι θα δώσουν στο παιδί τους αυτό το πρωτότυπο όνομα. 

Τον Σεπτέμβριο, ο Μασκ επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από τον Γκράιμς μετά από τρία χρόνια σχέσης. «Είμαστε μισοχωρισμένοι αλλά εξακολουθούμε να αγαπάμε ο ένας τον άλλον, να βλέπουμε ο ένας τον άλλον και έχουμε εξαιρετικές σχέσεις» έχει πει.

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ