Ο γιος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έχει να φάει τηγανητές πατάτες ένα χρόνο- του απαγορεύεται

Ο γιος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έχει να φάει τηγανητές πατάτες ένα χρόνο- του απαγορεύεται Facebook Twitter
Φωτ: @kourtneykardashian/Instagram
0

Ο 12χρονος γιος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, Μέισον, λαχταρά τηγανητές πατάτες, αλλά δεν του έχουν επιτραπεί εδώ και ένα χρόνο, δήλωσε η μητέρα του, μιλώντας στο WSJ Magazine με αφορμή την κυκλοφορία της νέας σειράς συμπληρωμάτων διατροφής Lemme.

Αυτή ίσως είναι η πιο ακραία αποκάλυψη της 43χρονης σταρ περί ανατροφής των παιδιών της, μόλις λίγες εβδομάδες αφότου προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις επειδή άφησε τη 10χρονη κόρη της, Πενέλοπε να κάνει contour στο πρόσωπό της με μακιγιάζ.

«Περνούσα χρόνο μου με τον γιο μου [Μέισον] και μου λέει: "Μαμά, θέλω τηγανητές πατάτες McDonald's σήμερα, σε παρακαλώ. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έφαγα". Και του απάντησα, "Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη μέρα, συγγνώμη"», είπε στη συνέντευξη, όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι τα παιδιά της στερούνται κάτι με το να μην τους επιτρέπει να το φάνε.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν μίλησε επίσης για την επερχόμενης φθινοπωρινή νηστεία της, που θα αποκλείσει το σεξ, την καφεΐνη και το αλκοόλ από τη διατροφή της, τη λήψη 30 συμπληρωμάτων την ημέρα, τις απόψεις της για την κατανάλωση περιττωμάτων αλλά και την γεμάτη junk food παιδική ηλικία της.

«Ήταν η δεκαετία του '80! Είχαμε πολύ ανθυγιεινό φαγητό στο σπίτι μας. Όλοι έτρωγαν πατατάκια και μπισκότα», είπε, προσθέτοντας ότι απολάμβανε να πηγαίνει σε σπίτια φίλων όπου έτρωγε πιο υγιεινά σνακ.

Όσο για το αν δυσκολεύεται να πειθαρχήσει και να μην κάνει σεξ με τον ροκ σταρ σύζυγό της, Τραβις Μπάρκερ στην περίοδο της νηστείας, απάντησε: «Ναι, κατά κάποιον τρόπο. Η ανταμοιβή, όμως, από την άλλη- όταν δεν μπορείς να έχεις κάτι και μετά το έχεις, σωστά; Είναι σαν να ανυπομονώ για όλα τα προφανή, αλλά μετά μου αρέσουν και τα πιο απλά, όπως ότι ανυπομονώ να πιώ καφεΐνη».

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν είπε επίσης στη συνέντευξη ότι παίρνει ως και 30 συμπληρώματα την ημέρα, συμπεριλαμβανομένης βιταμίνης D, και τα χρησιμοποιεί για να καταπολεμά την υπνηλία, το θυμό και το άγχος. 

Σε αντίθεση με την αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν, η οποία δήλωσε ότι θα έκανε σχεδόν τα πάντα για να μείνει για πάντα νέα -ακόμα και να φάει περιττώματα- η Κόρτνεϊ βάζει εκεί το όριο. «Δεν θα το έκανα αυτό. Εκεί είναι το όριο», δήλωσε.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραμπ: Η δικαιοσύνη αναστέλλει την απαγόρευση εισόδου ξένων φοιτητών του Χάρβαρντ

Διεθνή / Τραμπ: Η δικαιοσύνη αναστέλλει την απαγόρευση εισόδου ξένων φοιτητών του Χάρβαρντ

Το πανεπιστήμιο έδειξε πως, χωρίς επέμβαση της δικαιοσύνης, διέτρεχε κίνδυνο να υποστεί «άμεση και ανεπανόρθωτη ζημία προτού να έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν» οι αντίδικες πλευρές
LIFO NEWSROOM
Σαουδική Αραβία: Απαγορεύτηκε η είσοδος σε περισσότερους από 250.000 πιστούς στη Μέκκα για το χατζ

Διεθνή / Σαουδική Αραβία: Απαγορεύτηκε η είσοδος σε περισσότερους από 250.000 πιστούς στη Μέκκα για το χατζ

Οι Αρχές καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες με αυστηρές απαγορεύσεις για τη φετινή περίοδο του χατζ, για να περιορίσουν τον υπερπληθυσμό στη Μέκκα, η οποία στο παρελθόν έχει γίνει τόπος πολύνεκρων ποδοπατημάτων κατά τη διάρκεια του προσκυνήματος
LIFO NEWSROOM
Πώς οι έξτρα χρεώσεις των αεροπορικών εταιρειών έχουν μετατρέψει τις αποσκευές σε δισεκατομμύρια

Διεθνή / Πώς οι έξτρα χρεώσεις των αεροπορικών εταιρειών έχουν μετατρέψει τις αποσκευές σε δισεκατομμύρια

Ο ανταγωνισμός των low-cost αεροπορικών και οι οργισμένοι επιβάτες που ταξιδεύουν με μία χειραποσκευή, δοκιμάζοντας «κόλπα» πακεταρίσματος για να ξεγελάσουν τις εταιρείες
LIFO NEWSROOM
Νέα Ζηλανδία: Σε διαθεσιμότητα οι Μαορί βουλευτές που έκαναν «χάκα» στη βουλή

Διεθνή / Νέα Ζηλανδία: Σε διαθεσιμότητα οι Μαορί βουλευτές που έκαναν «χάκα» στη βουλή

«Δεν θα σωπάσουμε ποτέ, δεν θα εξαφανιστούμε ποτέ… Είναι οι φωνές μας υπερβολικά δυνατές για αυτό το κοινοβούλιο; Αυτός είναι ο λόγος που μας τιμωρούν;» αντέδρασε η Χάνα-Ράουιτι Μαΐπι-Κλαρκ
LIFO NEWSROOM
Η Λαγκάρντ για τα «κουτσομπολια» ότι αποχωρεί από την ΕΚΤ: «Με λύπη μου σας λέω ότι θα ολοκληρώσω τη θητεία μου»

Διεθνή / Η Λαγκάρντ για τις φήμες ότι αποχωρεί από την ΕΚΤ: «Με λύπη μου σας λέω ότι θα ολοκληρώσω τη θητεία μου»

Η αντίδρασή της, μετά τη δήλωση του πρώην προέδρου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), Κλάους Σβαμπ, ότι η Λαγκάρντ, μίλησε για πιθανή μείωση της θητείας της
LIFO NEWSROOM