Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο του Λος Άντζελες -«Απίστευτο, αλλά πολύ ακριβό», είπε

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείπνησε γνωστό εστιατόριο του Λος Άντζελες -«Απίστευτο, αλλά πολύ ακριβό», είπε Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε με την οικογένειά του στο Λος Άντζελες και επέλεξε να δειπνήσει στο διάσημο Catch.

Μετά τον αποκλεισμό των Μπακς από τους ημιτελικούς της Ανατολής από τους Σέλτικς, ο Greek Freak απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με την οικογένειά του στο Λος Άντζελες.

Εκεί, λοιπόν, αποφάσισαν να απολαύσουν τις θαλασσινές γεύσεις του εστιατορίου Catch που έχει πιάτο όλη την πόλη.

Βγαίνοντας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως φαίνεται σε βίντεο του TMZ, τον ρώτησε για το φαγητό, με τον NBAer να το χαρακτηρίζει «απίστευτο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε με χιούμορ: «Ακριβό, πολύ ακριβό. Αυτή η πόλη δεν είναι για μένα».

Όταν ο άνθρωπος, που τραβούσε το βίντεο του είπε ότι είναι ακριβό, αλλά έχει χρήματα και τίποτα δεν μπορεί να είναι ακριβό όταν περνάς καλά με την οικογένειά σου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χαμογέλασε και συμφώνησε μαζί του λέγοντας «δεν μπορείς να βάλεις καμία τιμή σ' αυτό».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντινούπολη: «Ίσως δεν χρειαστεί συνάντηση με Πούτιν», λέει ο Ζελένσκι - «Έτοιμοι για συμβιβασμούς» δηλώνουν οι Ρώσοι

Διεθνή / «Ίσως δεν χρειαστεί συνάντηση με Πούτιν», λέει ο Ζελένσκι - «Έτοιμοι για συμβιβασμούς» δηλώνουν οι Ρώσοι

«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πιθανούς συμβιβασμούς και να τους συζητήσουμε» είπε ο Βλαντιμίρ Μεντίνσκι - Ο Ζελένσκι κατηγόρησε τους Ρώσους για ασέβεια
LIFO NEWSROOM