Ο επόμενος Σέρλοκ Χολμς θα μπορούσε να είναι ένας 60χρονος τρανς, ο stand-up κωμικός Έντι Ίζαρντ

Ο επόμενος Σέρλοκ Χολμς θα μπορούσε να είναι ο 60χρονος τρανς stand-up κωμικός Έντι Ίζαρντ Facebook Twitter
Τον περασμένο μήνα ξεκίνησε εκστρατεία για λογαριασμό των Εργατικών στο Σέφιλντ
0

Ο επόμενος Σέρλοκ Χολμς θα μπορούσε να είναι ο 60χρονος τρανς, stand-up κωμικός, Έντι Ίζαρντ. Αυτό αναφέρει η Daily Mail, η οποία διατείνεται πως ο Ίζαρντ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για να πρωταγωνιστήσει στο έργο.

Όσον αφορά το story της νέας ταινίας από την Starlings Entertainment θα αφορά την ιστορία μιας νεαρής Αμερικανίδας που πήγε στο Λονδίνο αναζητώντας τον βιολογικό της πατέρα- που είναι ο ίδιος ο Σέρλοκ- μετά το θάνατο της μητέρας της.

Το σενάριο τη νέας εκδοχής του Σέρλοκ Χολμς που δημιουργήθηκε από την Starlings Entertainment, υπογράφει ο Brendan Foley και αφηγείται την ιστορία της Amelia.

Μια σύνοψη του έργου εξηγεί: «Το έργο είναι ένα από τα σημαντικότερα της σειράς: Ταξιδεύει στην Αγγλία για να τον βρει, αλλά δεν είναι αυτό που περίμενε. Ο Χολμς βρίσκεται σε αδιέξοδο, αδυνατώντας να διερευνήσει μια σκοτεινή υπόθεση χωρίς να διακινδυνεύσει τις ζωές των στενότερων φίλων του, αλλά η Αμέλια είναι αποφασισμένη να αποδείξει ότι έχει κληρονομήσει τις ικανότητές του στην εξαγωγή συμπερασμάτων και ότι δύο Χολμς είναι καλύτεροι από έναν».

Ο 60χρονος Izzard έγινε διάσημος ως κωμικός και δηλώνει ότι είναι τρανς γυναίκα. Ανακοίνωσε πριν από δύο χρόνια ότι προτιμά τις θηλυκές αντωνυμίες και σκοπεύει να «βασίζεται σε κοριτσίστικη λειτουργία από εδώ και στο εξής».

Τον περασμένο μήνα ξεκίνησε εκστρατεία για την υποψηφιότητα για λογαριασμό των Εργατικών στο Σέφιλντ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ