Ο Εντ Σίραν διαπίστωσε ότι η κόρη του είναι δύσκολο κοινό, λέγοντας ότι δεν είναι μεγάλη φαν των τραγουδιών του. 

 

Ο 30χρονος τραγουδιστής εμφανίστηκε στην εκπομπή Big Weekend του BBC Radio 1, όπου απάντησε μεταξύ άλλων «δύσκολες ερωτήσεις» από μερικούς νεαρούς θαυμαστές, αποκαλύπτοντας σε κάποιο σημείο ότι η 9 μηνών κόρη του, Lyra Antarctica κλαίει όταν της τραγουδάει. 

 

«Σίγουρα έχω περάσει ώρες και ώρες μπροστά στον καθρέφτη να προσποιούμαι αυτό που είμαι. Η εξάσκηση φέρνει την τελειότητα», σημείωσε ο Εντ Σίραν, προσθέτοντας, «Τώρα λέω τα καινούργια μου τραγούδια στην κόρη μου, που δεν είναι η μεγαλύτερη φαν μου. Μόνο κλαίει!». 

 

«Όχι, έχω μερικά που της αρέσουν», συνέχισε. «Της αρέσει το "Shape of You", αλλά δεν της αρέσει τίποτα δυνατό», λέει ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής. 

 

 

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο Εντ Σίραν αποκάλυψε πως με την σύζυγό του, Τσέρι Σίμπορν έφεραν στον κόσμο ένα κοριτσάκι. 

 

«Γεια! Ένα σύντομο μήνυμα από μένα καθώς έχω μερικά προσωπικά νέα που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας... Την περασμένη εβδομάδα, η Τσέρι γέννησε την πανέμορφη και υγιή κόρη μας- Lyra Antarctica Seaborn Sheeran», έγραψε σε μήνυμα στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από ένα ζευγάρι μωρουδιακά καλτσάκια. 

 

«Είμαστε απολύτως ερωτευμένοι μαζί της. Μαμά και μωρό είναι καταπληκτικά και είμαστε όλοι στον έβδομο ουρανό», συνέχισε. «Ελπίζουμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτές τις στιγμές. Πολλή αγάπη και τα λέμε όταν είναι η ώρα να απιστρέψω», κατέληξε.