Ο Έλον Μασκ είναι και πάλι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου

Ο Έλον Μασκ είναι και πάλι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images / Αρχείου
0

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος, Έλον Μασκ βρίσκεται και πάλι στην κορυφή της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Bloomberg.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla είχε χάσει την πρώτη θέση τον Δεκέμβριο του 2022 από τον διευθύνοντα σύμβουλο της γαλλικής μάρκας πολυτελείας LVMH, Μπερνάρ Αρνό. Ωστόσο, από εχθές το ράλι ανόδου της μετοχής της Tesla έφερε τον Μασκ ξανά στην κορυφή. 

Στο πλαίσιο αυτό, η περιουσία του Μασκ υπολογίζεται στα 187,1 δισεκατομμύρια δολάρια ξεπερνώντας την περιουσία του Αρνό που ανέρχεται στα 185,3 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Η μετοχή της Tesla (TSLA) υποχώρησε απότομα πέρυσι εν μέσω της εξαγοράς του Twitter από τον Μασκ αλλά και της γενικότερης αστάθειας στον τεχνολογικό τομέα. Έκτοτε έχει αρχίσει να σημειώνει και πάλι άνοδο. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μασκ μπορεί να πήρε και πάλι τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, αλλά κατέχει επίσης και το ρεκόρ των περισσότερων χρημάτων που χάθηκαν από άνθρωπο στην ιστορία.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Διεθνή / Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Η Ρωσία συνεχίζει να δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στα σύνορα με την ουκρανική περιφέρεια Σούμι, την ώρα που ουκρανικές αρχές ανησυχούν για νέα εισβολή - Γκρίζα ζώνη τέσσερα χωριά
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ-ΜΜΕ

Διεθνή / Τραμπ εναντίον ΜΜΕ: Διακοπή χρηματοδότησης των NPR και PBS, δίκτυα με βαθιές ρίζες στο δημόσιο τομέα

Το σχετικό διάταγμα Τραμπ χαρακτηρίζει τα ειδησεογραφικά πρακτορεία ως «κομματικά και προκατειλημμένα» επειδή δεν ευθυγραμμίζονται με τον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM