Ο Έλον Μασκ αγνόησε κάποτε συμβουλή της μητέρας του και έγινε δισεκατομμυριούχος

Ο Έλον Μασκ αγνόησε κάποτε συμβουλή της μητέρας του και έγινε δισεκατομμυριούχος Facebook Twitter
Ο Elon Musk με την μητέρα του, Maye Musk στο κόκκινο χαλί του φετινού Met Gala. Φωτ: EPA/JUSTIN LANE
0

Δεν γίνεσαι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο ακούγοντας τις συμβουλές της μητέρας σου. Ή τουλάχιστον αυτό συνέβη στην περίπτωση του Έλον Μασκ.

Ο μεγιστάνας των SpaceX και Tesla, με περιουσία που αγγίζει τα 229 δισ. δολάρια φλερτάρει τις τελευταίες εβδομάδες με την ιδέα να προσθέσει το Twitter στο βιογραφικό του. 

Ωστόσο, όταν ρώτησαν πρόσφατα την γνώμη της μητέρας του, Maye Musk, για τα επαγγελματικά του σχέδια, εκείνη απάντησε πως δεν έχει και πολύ μεγάλη επίδραση στη διαδικασία λήψης αποφάσεων του γιου της.

Μιλώντας στο Today With Hoda & Jenna, το 73χρονο μοντέλο ρωτήθηκε για την επιθυμία του Έλον Μασκ να αγοράσει το Twitter. «Να κάνει ό,τι θέλει», απάντησε. «Του είπα να μην κάνει ηλεκτρικό αυτοκίνητο ούτε και πυραύλους και δεν με άκουσε».

Σε ερώτηση αν διαφώνησε κάποτε με την απόφαση του γιου της να ξεκινήσει εντελώς την Tesla, είπε ότι δεν ήταν τόσο το ίδιο το επιχειρηματικό εγχείρημα όσο οι εργασιακές του συνήθειες.

«Δούλευε τόσο σκληρά, χρειαζόταν διάλειμμα», εξήγησε. «Και ξαφνικά ήθελε να ασχοληθεί με ηλιακή ενέργεια και ηλεκτρικά αυτοκίνητα και πυραύλους. Του είπα, απλώς επίλεξε ένα για να μην δουλεύεις τόσο πολύ».

Η Maye Musk, εκτός από τον 50χρονο Έλον, έχει επίσης έναν 49χρονο γιο, τον Κίμπαλ και μια 47χρονη κόρη, την Τόσκα, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Έρρολ Μασκ.

Ο Έλον Μασκ δήλωσε πρόσφατα ότι δεν θα προχωρήσει στην εξαγορά του Twitter έναντι 44 δισ. δολαρίων, εκτός εάν η πλατφόρμα παρέχει σίγουρες αποδείξεις ότι λιγότερο από 5% των καθημερινών χρηστών είναι λογαριασμοί spam και bot.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΡΑΚΑΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Βενεζουέλα: Η αμερικανική πρεσβεία στο Καράκας ανοίγει ξανά επτά χρόνια μετά το κλείσιμό της

Οι Ηνωμένες Πολιτείες διέκοψαν τις διπλωματικές σχέσεις με το Καράκας το 2019, λίγο αφότου έκριναν παράνομη την επανεκλογή του Νικολάς Μαδούρο μετά από εκλογές που θεωρήθηκαν ευρέως ότι αμαυρώθηκαν από νοθεία
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΗΠΑ

Διεθνή / Νέες απειλές Τραμπ κατά Ιράν: «Θα καταστρέψουμε τις μονάδες ενέργειας» - «Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση» απαντά η Τεχεράνη

«Αυτό που έχει προταθεί είναι μηνύματα που έχουμε λάβει μέσω μεσαζόντων, τα οποία υποδηλώνουν την επιθυμία των ΗΠΑ για διαπραγματεύσεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διεθνή / «Ο πρίγκιπας Φίλιππος έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας», σύμφωνα με νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε

Οι αποκαλύψεις που φέρεται να έκανε συγγραφέας, γνωστός κυρίως για βιβλία που αφορούν τη βασιλική οικογένεια - Τι έγραψε για «την τελευταία νύχτα του Φιλίππου»;
THE LIFO TEAM