Ο Dior ζητά 100.000 ευρώ από τον Valentino -Το σόου στην Σκαλινάτα ζημίωσε την μπουτίκ του γαλλικού οίκου

Ο Dior ζητά 100.000 ευρώ από τον Valentino -Το σόου στην Σκαλινάτα ζημίωσε την μπουτίκ του γαλλικού οίκου Facebook Twitter
Φωτ: EPA
0

Ο Pierpaolo Piccioli παρουσίασε μια συγκλονιστική συλλογή στην Piazza di Spagna, ενώνοντας το παρελθόν του οίκου Valentino με το μέλλον και καταφέρνοντας να συνεπάρει το κοινό.

Η Σκαλινάτα αποτελεί ένα συμβολικό σημείο για τον πολυτελή οίκο, καθώς το πρώτο ατελιέ βρισκόταν στην Via Gregoriana, ένα στενό λιθόστρωτο δρόμο που κατεβαίνει από την εκκλησία της Trinità dei Monti, η οποία βρίσκεται στην κορυφή των Σκαλιών.

Τα μοντέλα του σόου έμοιαζαν να κατεβαίνουν από την αρχή της ιστορίας του οίκου και να περνούν με σεβασμό στη νέα εποχή με τη ματιά του Piccioli.

Καλεσμένοι αλλά και θεατές, που βρέθηκαν στους γύρω δρόμους, χειροκρότησαν το ονειρικό σόου, κάνοντας τους συντελεστές να χαμογελούν, ωστόσο, δεν είχαν όλοι την ίδια διάθεση.

Ο οίκος Dior φέρεται να μην… διασκέδασε και τόσο με την επίδειξη μόδας. 

Σε επιστολή που απέστειλε στον Valentino το βράδυ της επίδειξης, ο υπεύθυνος λιανικής του Christian Dior Italia και «είδε» το WWD, η γαλλική εταιρεία ζητά να αποζημιωθεί για την διατάραξη που προκλήθηκε στο κατάστημα της στην Piazza di Spagna. Ο οίκος Dior αξιώνει 100.000 ευρώ, τα οποία ζητά να καταβληθούν εντός 15 ημερών.

Σύμφωνα με τον Dior, ο οίκος Valentino, που ζητούσε άδειες για τη διοργάνωση του σόου σε μια τόσο σημαντική τοποθεσία της πόλης από την αστυνομία και αρχές εδώ και μήνες, στην επιστολή που εστάλη στους λιανοπωλητές στις 27 Ιουνίου σημείωνε ότι θα «εξασφάλιζε την κυκλοφορία των πεζών προς τα καταστήματα».

Ο Dior τονίζει, όμως, ότι αυτό «δεν έγινε με κανέναν τρόπο» από την κατάσταση το βράδυ του σόου, σύμφωνα με την επιστολή. Όπως υποστηρίζει, η πρόσβαση στη μπουτίκ του «παρεμποδίστηκε» και οι πελάτες  δεν μπορούσαν να προχωρήσουν «λόγω εμποδίων». 

Αποτέλεσμα ήταν το κατάστημα να «παραμείνει άδειο και να μην μπορεί να λειτουργεί από τις πρώτες πρωινές ώρες». Μάλιστα, ο γαλλικός οίκος επισημαίνει ότι η Παρασκευή είναι μία ημέρα με «σημαντικά έσοδα».

Σε περίπτωση που το ποσό δεν καταβληθεί εντός του χρονικού πλαισίου που ορίζεται, ο Dior «θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων του». 

Οι εκπρόσωποι του Dior δεν απάντησαν σε αιτήματα του WWD για περαιτέρω σχόλια.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρώμη: Σε εφαρμογή από σήμερα το εισιτήριο εισόδου για τη Φοντάνα ντι Τρέβι

Διεθνή / Ρώμη: Σε εφαρμογή από σήμερα το εισιτήριο εισόδου για τη Φοντάνα ντι Τρέβι

Το νέο μέτρο εκτιμάται πως θα ενισχύσει τα δημοτικά ταμεία έως και κατά 20 εκατ. ευρώ, με τα έσοδα να προορίζονται για τη βελτίωση των υποδομών για τους τουρίστες και των υπηρεσιών που σχετίζονται με τον χώρο
THE LIFO TEAM
Νικολάς Μαδούρο: Πώς θα μπορούσαν οι δικηγόροι του να ανατρέψουν την υπόθεση εναντίον του;

Διεθνή / Νικολάς Μαδούρο: Πώς θα μπορούσαν οι δικηγόροι του να ανατρέψουν την υπόθεση εναντίον του;

Η ποινική υπόθεση κατά του Μαδούρο είναι εξαιρετικά περίπλοκη από νομικής άποψης - Ως εκ τούτου, η υπεράσπισή του ενδέχεται να επιχειρήσει διάφορους τρόπους να ανατρέψει την υπόθεση πριν φτάσει σε δίκη
THE LIFO TEAM
Ιράν: Ριψοκίνδυνες οικονομικές παραχωρήσεις από την κυβέρνηση σε μια προσπάθεια κατευνασμού της οργής των πολιτών

Διεθνή / Διαδηλώσεις στο Ιράν: Οικονομικές παραχωρήσεις από την κυβέρνηση σε μια προσπάθεια κατευνασμού της οργής των πολιτών

Σύμφωνα με στοιχεία μίας οργάνωσης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο αριθμός των νεκρών στις διαδηλώσεις έχει ξεπεράσει τους 35, ενώ περισσότεροι από 1.200 έχουν συλληφθεί
THE LIFO TEAM
Η Βενεζουέλα «παραδίδει» πετρέλαιο αξίας 2 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Τραμπ

Διεθνή / Η Βενεζουέλα «παραδίδει» πετρέλαιο αξίας 2 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Τραμπ

Η συμφωνία δείχνει ότι η κυβέρνηση της Βενεζουέλας ανταποκρίνεται στο αίτημα του Τραμπ να ανοίξει τις αγορές της στις αμερικανικές πετρελαϊκές εταιρείες, διαφορετικά θα διακινδυνεύσει περαιτέρω στρατιωτική επέμβαση
THE LIFO TEAM