Ο Dior ζητά 100.000 ευρώ από τον Valentino -Το σόου στην Σκαλινάτα ζημίωσε την μπουτίκ του γαλλικού οίκου

Ο Dior ζητά 100.000 ευρώ από τον Valentino -Το σόου στην Σκαλινάτα ζημίωσε την μπουτίκ του γαλλικού οίκου Facebook Twitter
Φωτ: EPA
0

Ο Pierpaolo Piccioli παρουσίασε μια συγκλονιστική συλλογή στην Piazza di Spagna, ενώνοντας το παρελθόν του οίκου Valentino με το μέλλον και καταφέρνοντας να συνεπάρει το κοινό.

Η Σκαλινάτα αποτελεί ένα συμβολικό σημείο για τον πολυτελή οίκο, καθώς το πρώτο ατελιέ βρισκόταν στην Via Gregoriana, ένα στενό λιθόστρωτο δρόμο που κατεβαίνει από την εκκλησία της Trinità dei Monti, η οποία βρίσκεται στην κορυφή των Σκαλιών.

Τα μοντέλα του σόου έμοιαζαν να κατεβαίνουν από την αρχή της ιστορίας του οίκου και να περνούν με σεβασμό στη νέα εποχή με τη ματιά του Piccioli.

Καλεσμένοι αλλά και θεατές, που βρέθηκαν στους γύρω δρόμους, χειροκρότησαν το ονειρικό σόου, κάνοντας τους συντελεστές να χαμογελούν, ωστόσο, δεν είχαν όλοι την ίδια διάθεση.

Ο οίκος Dior φέρεται να μην… διασκέδασε και τόσο με την επίδειξη μόδας. 

Σε επιστολή που απέστειλε στον Valentino το βράδυ της επίδειξης, ο υπεύθυνος λιανικής του Christian Dior Italia και «είδε» το WWD, η γαλλική εταιρεία ζητά να αποζημιωθεί για την διατάραξη που προκλήθηκε στο κατάστημα της στην Piazza di Spagna. Ο οίκος Dior αξιώνει 100.000 ευρώ, τα οποία ζητά να καταβληθούν εντός 15 ημερών.

Σύμφωνα με τον Dior, ο οίκος Valentino, που ζητούσε άδειες για τη διοργάνωση του σόου σε μια τόσο σημαντική τοποθεσία της πόλης από την αστυνομία και αρχές εδώ και μήνες, στην επιστολή που εστάλη στους λιανοπωλητές στις 27 Ιουνίου σημείωνε ότι θα «εξασφάλιζε την κυκλοφορία των πεζών προς τα καταστήματα».

Ο Dior τονίζει, όμως, ότι αυτό «δεν έγινε με κανέναν τρόπο» από την κατάσταση το βράδυ του σόου, σύμφωνα με την επιστολή. Όπως υποστηρίζει, η πρόσβαση στη μπουτίκ του «παρεμποδίστηκε» και οι πελάτες  δεν μπορούσαν να προχωρήσουν «λόγω εμποδίων». 

Αποτέλεσμα ήταν το κατάστημα να «παραμείνει άδειο και να μην μπορεί να λειτουργεί από τις πρώτες πρωινές ώρες». Μάλιστα, ο γαλλικός οίκος επισημαίνει ότι η Παρασκευή είναι μία ημέρα με «σημαντικά έσοδα».

Σε περίπτωση που το ποσό δεν καταβληθεί εντός του χρονικού πλαισίου που ορίζεται, ο Dior «θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων του». 

Οι εκπρόσωποι του Dior δεν απάντησαν σε αιτήματα του WWD για περαιτέρω σχόλια.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΗΠΑ σκέφτονται να πραγματοποιήσουν διάσκεψη για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Διεθνή / Οι ΗΠΑ σκέφτονται να πραγματοποιήσουν διάσκεψη με θέμα την ανοικοδόμηση της Γάζας

Η διάσκεψη θα αποτελούσε μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας να συνεχίσει να προχωρά το ειρηνευτικό σχέδιο 20 σημείων του Τραμπ, το οποίο παρουσιάστηκε κατά την υπογραφή της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός
THE LIFO TEAM
Ο Τραμπ πέταξε με τον Έπσταϊν σε ιδιωτικό τζετ μαζί με μια 20χρονη, σύμφωνα με νέα αρχεία

Διεθνή / Ο Τραμπ πέταξε με τον Έπσταϊν και μια 20χρονη σε ιδιωτικό τζετ, σύμφωνα με νέα αρχεία

Μεταξύ των αρχείων περιλαμβάνεται και μια επιστολή που φαίνεται να έχει σταλεί από τον Έπσταϊν προς τον Λάρι Νάσαρ, τον γιατρό της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής των ΗΠΑ, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τη σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων νεαρών αθλητριών
THE LIFO TEAM
Υπόθεση Έπσταϊν: «Μου βρήκες νέους ακατάλληλους φίλους;» - Email από το Μπαλμόραλ με την υπογραφή «Α»

Διεθνή / Υπόθεση Έπσταϊν: «Μου βρήκες νέους ακατάλληλους φίλους;» - Email από το Μπαλμόραλ με την υπογραφή «Α»

Ανάμεσα στα νέα έγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα περιλαμβάνεται email από το 2001 που ξεκινά με τη φράση «Βρίσκομαι στο εξοχικό της βασιλικής οικογένειας στο Μπαλμόραλ»
THE LIFO TEAM