Ντουμπάι: Διαφημιστικό σποτ στο ψηλότερο κτίριο του κόσμου- Βίντεο

Ντουμπάι: Διαφημιστικό σποτ στο ψηλότερο κτίριο του κόσμου- Βίντεο Facebook Twitter
0

Στην κορυφή του υψηλότερου κτιρίου στον κόσμο, στο Ντουμπάι, το Μπουρτζ Χαλίφα, βρέθηκε η αλεξιπτωτίστρια Νικόλ Σμιθ Λούντβικ.

Η Νικόλ «πρωταγωνιστεί» στο νέο διαφημιστικό σποτ της αεροπορικής εταιρίας Emirates. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τις ανάγκες του γυρίσματος, χρειάστηκαν κασκαντέρ, drones ακόμη και αλεξίπτωτα σε περίπτωση ανάγκης.

«Είμαι στην κορυφή του κόσμου», ακούγεται να φωνάζει η η Σμίθ. Στάθηκε ακίνητη σε ύψος σε 827 μέτρων για πέντε ώρες προκειμένου να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα.

Το κτίριο είναι ο πιο διάσημος ουρανοξύστης στο Ντουμπάι και το υψηλότερο κτίριο στον κόσμο, με ύψος 827 μέτρα και 160 ορόφους.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Άμστερνταμ δεν αντέχει άλλο τους νεαρούς Άγγλους τουρίστες

Διεθνή / Το Άμστερνταμ δεν αντέχει άλλο τους νεαρούς Άγγλους τουρίστες

Ο υπερκορεσμός της πόλης από νεαρούς Άγγλους που μεταξύ άλλων κατουράνε παντού ή μπλέκουν μεθυσμένοι σε καυγάδες, έχει προξενήσει εδώ και χρόνια αντιδράσεις, με τις αρχές να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες.
NEWSROOM
Θα στην τσακίσω εγώ την αλαζονία σου: Το δημοκρατικό Ισραήλ ορθώνεται μπροστά στον Νετανιάχου

Διεθνή / Θα στην τσακίσω εγώ την αλαζονεία σου: Το δημοκρατικό Ισραήλ ορθώνεται μπροστά στον Νετανιάχου

Πρωτοφανείς διαμαρτυρίες σε ολόκληρο το Ισραήλ κλονίζουν για πρώτη φορά τον αλαζόνα ακροδεξιό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος επειχειρεί να ελέγξει ασφυκτικά την δικαστική εξουσία της χώρας.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ