Ντόναλντ Τραμπ: Θα εκδώσει βιβλίο με επιστολές από τον Κιμ Γιονγκ Ουν, τη Χίλαρι Κλίντον και άλλους

Ντόναλντ Τραμπ: Θα εκδώσει βιβλίο με επιστολές από τον Κιμ Γιονγκ Ουν, τη Χίλαρι Κλίντον και άλλους Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ακόμα ένα βιβλίο αναμένεται να εκδώσει μέσα στον επόμενο μήνα ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ το οποίο θα περιλαμβάνει επιστολές με γνωστές πολιτικές και μη προσωπικότητες όπως ο Κιμ Γιονγκ Ουν της Βόρειας Κορέας.

Το «Letters to Trump» (=Επιστολές στον Τραμπ) θα περιέχει 150 ιδιωτικές επιστολές που γράφτηκαν σε ιστορικό βάθος τουλάχιστον 40 ετών από προσωπικότητες που περιλαμβάνουν επίσης τη Χίλαρι Κλίντον, τον Ρίτσαρντ Νίξον και την Όπρα Γουίνφρεϊ.

Όσον αφορά τις επιστολές με τον Κιμ, το 2018, ο Τραμπ είχε δηλώσει σε μια συγκέντρωση στη Βιρτζίνια ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας «μου έγραψε όμορφα γράμματα, ήταν υπέροχα γράμματα».

Η επιστολή της Γουίνφρεϊ, η οποία εστάλη το 2000, τη χρονιά που ο Τραμπ «φλέρταρε» με την υποψηφιότητα για την προεδρία με το Μεταρρυθμιστικό Κόμμα, αναφέρει: «Κρίμα που δεν κατεβαίνουμε υποψήφιοι». Ο Τραμπ φέρεται να γράφει στο βιβλίο: «Δυστυχώς, μόλις ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου για πρόεδρος [για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, το 2015], δεν μου ξαναμίλησε ποτέ».

Το νέο βιβλίο πρόκειται να εκδοθεί στις 25 Απριλίου από τον εκδοτικό οίκο Winning Team, τον ίδιο εκδοτικό οίκο που πέρυσι εξέδωσε το «Our Journey Together» (=Το ταξίδι μας μαζί), ένα βιβλίο με εικόνες που καλύπτει την περίοδο που ο Τραμπ ήταν πρόεδρος.

Όπως και το «Our Journey Together», το «Letters to Trump» δεν θα είναι καθόλου φθηνό. Θα κοστίζει 99 δολάρια, ή 399 δολάρια για ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM