Σκυλιά πιτ μπουλ σκότωσαν ένα εννιάχρονο κορίτσι που έπαιζε σε γειτονιά του Ντιτρόιτ, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία. 

 

Το κορίτσι ονομαζόταν Έμμα Χερνάντεζ και έπαιζε σε ένα σοκάκι όταν της επιτέθηκαν τρία πιτ μπουλ, όπως ανακοίνωσε μία εκπρόσωπος της αστυνομίας. Αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησαν να σώσουν το κορίτσι και όπως έγινε γνωστό κάποιος από αυτούς πυροβόλησε το ένα σκυλί.

 

Φαίνεται πως η εννιάχρονη δεν πέθανε από δαγκωματιές των σκυλιών αλλά από χτυπήματα που της προκάλεσαν με τα κεφάλια και τα πόδια τους. «Άρπαξα ένα τούβλο και το πέταξα στα σκυλιά» δήλωσε ο Έντουαρντ Κρουζ σε τηλεοπτικό σταθμό. «Όταν αυτά έφυγαν πήγα στο κορίτσι να δω αν είναι καλά».

 

Ο ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών κρατείται. Όμως η αστυνομία δεν ανακοίνωσε το όνομα του (πρόκειται για έναν 33χρονο άνδρα) ούτε αν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Οι τοπικές εισαγγελικές αρχές δήλωσαν στο CNN πως ακόμα δεν έχουν λάβει αίτημα για τη σύλληψη του από την αστυνομία. 

 

Τα τρία σκυλιά μεταφέρθηκαν στην Υπηρεσία Φροντίδας και Ελέγχου Ζώων του Ντιτρόιτ και εξετάζονται από κτηνιάτρους.  «Λόγω της σκληρότητας αυτής της υπόθεσης είναι αρκετά πιθανό τα σκυλιά να θανατωθούν», ανακοίνωσε η υπηρεσία