Ντιέγκο Μαραντόνα: «Με βίασε όταν ήμουν 17 ετών» καταγγέλλει η Μέιβις Άλβαρες

Ντιέγκο Μαραντόνα: «Με βίασε όταν ήμουν 17 ετών» καταγγέλλει η Μέιβις Άλβαρες Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / ASSOCIATED PRESS
0

Θύμα βιασμού σε ηλικία 17 ετών καταγγέλλει ότι έπεσε από τον Ντιέγκο Μαραντόνα, η πρώην σύντροφός του Μέιβις Αλβάρες.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, ότι την ώρα της σεξουαλική επίθεσης, η μητέρα της ήταν έξω από το σπίτι και έκλαιγε, καθώς ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν την άφηνε να μπει στο εσωτερικό.

Η Μέιβις Αλβάρες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αργεντίνικη Ιnfobae, υποστήριξε πως το περιστατικό συνέβη στην Κούβα το 2001 όταν εκείνη ήταν μόλις 17 ετών. Με δάκρυα στα μάτια, χαρακτήρισε τη στιγμή της επίθεσης ως τη χειρότερη της ζωής της.

«Ο Μαραντόνα μού έκλεισε το στόμα μου για να μην ουρλιάξω, για να μην πω τίποτα και με κακοποίησε. Η μητέρα μου ήρθε να με δει εκείνη τη μέρα στο σπίτι όπου ήμασταν στην Αβάνα. Ο Ντιέγκο δεν ήθελε να της ανοίξει την πόρτα του δωματίου. Η μαμά μου χτύπησε, αλλά εκείνος δεν της άνοιξε. Με βίασε. Αυτό και έγινε», ισχυρίστηκε η Μέιβις Αλβάρες, λέγοντας πως έχει ήδη καταθέσει για την υπόθεση στο δικαστήριο.

Παράλληλα, ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της σχέσης τους είχε σκεφτεί αρκετές φορές να βάλει τέλος στη ζωή της, κατηγορώντας στον Ντιέγκο Μαραντόνα για βίαιες συμπεριφορές σε βάρος της.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η πρώην σύντροφος του Ντιέγκο Μαραντόνα, κατήγγειλε πως ο ίδιος της είχε ζητήσει να κάνει αυξητική στήθους.

«Ο Ντιέγκο ήθελε να έχω μεγαλύτερο στήθος. Δεν του άρεσε το μικρό στήθος. Ήθελε να έχω μεγαλύτερο στήθος», είπε χαρακτηριστικά. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου πόσο ετών ήταν εκείνη την περίοδο, απάντησε πως ήταν μόλις 17. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως παρά την έντονη αντίδρασή της, εκείνος επέμενε και έτσι πήγαν σε έναν γιατρό. Ήταν κάτι, που όπως είπε, δεν το γνώριζε η οικογένειά της.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΗΠΑ

Διεθνή / Γροιλανδία: Εκατοντάδες πολίτες σχεδιάζουν να διαδηλώσουν στα εγκαίνια του νέου αμερικανικού προξενείου

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά τις δηλώσεις του ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ, Τζεφ Λάντρι, ότι «ήρθε η ώρα η Ουάσινγκτον να επαναφέρει το αποτύπωμά της» στην αρκτική περιοχή
THE LIFO TEAM
Μπεν-Γβιρ: Βίντεο με Ευρωπαίους ακτιβιστές αποκαλύπτει την κακομεταχείριση των Παλαιστινίων κρατουμένων

Διεθνή / Μπεν-Γβιρ: Το βίντεο με Ευρωπαίους ακτιβιστές αποκαλύπτει πώς το Ισραήλ κακοποιεί τους Παλαιστίνιους κρατουμένους

Οργανώσεις προάσπισης δικαιωμάτων έχουν τεκμηριώσει την πρωτοφανή έκταση βίαιων πράξεων, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής βίας, που διαπράττονται από δεσμοφύλακες.
THE LIFO TEAM