New Kids on the Block: «Δέχτηκα πιέσεις να κρύψω τη σεξουαλικότητά μου» παραδέχεται ο Τζόναθαν Νάιτ

New Kids on the Block: «Δέχτηκα πιέσεις να κρύψω τη σεξουαλικότητά μου» παραδέχεται ο Τζόναθαν Νάιτ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ο Τζόναθαν Νάιτ, ένας από τους σταρ του πενταμελούς συγκροτήματος της δεκαετίας του '90 New Kids on the Block, αποκάλυψε πως στις αρχές της πορείας της μπάντας, πιέστηκε να κρύψει τη σεξουαλικότητά του. 

Ο Νάιτ, πλέον 54 χρόνων, ανέφερε πως ο τότε μάνατζερ του συγκροτήματος γνώριζε πως ήταν γκέι, όμως τον πίεσε να κρατήσει τη σεξουαλικότητά του κρυφή. 

Μόλις πέρυσι, ο Νάιτ αποκάλυψε πως είχε παντρευτεί τον επί χρόνια σύντροφό του, Χάρλεϊ Ροντρίγκεζ. 

Μιλώντας στο podcast Frosted Tips με παρουσιαστή το πρώην μέλος των NSYNC, Λανς Μπας, ο Νάιτ ανέφερε για τον μάνατζερ πως «με πήρε στην άκρη και μου είπε 'αν κάποιος το μάθει, η καριέρα σου τελειώνει, και το ίδιο και η καριέρα των New Kids. Και η δική μου καριέρα θα τελειώσει... η Sony θα χάσει χρήμα"». 

«Ήταν μεγάλη η πίεση. Κοιτάζοντας πίσω, ήταν μεγάλο το βάρος για κάποιον που προσπαθούσε ακόμη να καταλάβει τον κόσμο» πρόσθεσε ο ίδιος.

New Kids on the Block: «Δέχτηκα πιέσεις να κρύψω τη σεξουαλικότητά μου» παραδέχεται ο Τζόναθαν Νάιτ Facebook Twitter
O Τζόναθαν Νάιτ σήμερα - Φωτ.: Getty Images

Ο ίδιος περιέγραψε πως ήταν ο πρώτος που έφυγε από το συγκρότημα το 1994: «Η ποπ μουσική δεν ήταν αυτό που είχαμε συνηθίσει. Από τις συναυλίες σε στάδια, πήγαμε στα θέατρα και όταν τελικά εγώ έφυγα από την μπάντα και εκείνοι συνέχισαν σε κλαμπ. Κι έτσι έφθινε το πράγμα, αλλά εγώ είχε φύγει εγκαίρως». 

«Και υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι. Πρώτον, ως νεαρός ομοφυλόφιλος ήμουν απογοητευμένος και ήθελα να συνεχίσω τη ζωή μου. Ο άλλος λόγος ήταν πως ένιωθα πως δεν πήγαινε πουθενά και απλώς ήθελα να είμαι σπίτι μου». 

Η μπάντα επισήμως διαλύθηκε λίγο αργότερα - και επανενώθηκε το 2008. 

«Ακόμη κι όταν ενωθήκαμε ξανά, εγώ δεν είχα αποκαλύψει τη σεξουαλικότητά μου. Ήταν ένας σύντροφός μου που πούλησε φωτογραφίες μας στο National Enquirer» παραδέχτηκε ο ίδιος, χαρακτηρίζοντας την περιπέτεια αυτή ως «φρικτή», αν και όπως ομολόγησε έκτοτε, από τη στιγμή που ο αδερφός του, Τζόρνταν, ο Ντόνι Γουόμπεργκ, ο Ντάνι Γουντ και ο Τζόι ΜακΙντάιρ ήταν μαζί στο μουσικό αυτό σχήμα, έχουν αλλάξει πολλά και πολύ. 

«Ακόμη κι ο τρόπος που ο κόσμος αποκαλύπτει τη σεξουαλικότητά του έχει αλλάξει πλέον. Εμφανίζονται σε μια τελετή απονομής βραβείων και λένε 'θέλω να ευχαριστήσω το σύζυγό μου, μπλα μπλα μπλα' και κανείς δε μορφάζει» κατέληξε. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη στήριξη στην αμφισβήτηση: Η μεταστροφή του Πιρς Μόργκαν για το Ισραήλ και τη Γάζα

Διεθνή / Από τη στήριξη στην αμφισβήτηση: Η μεταστροφή του Πιρς Μόργκαν για το Ισραήλ και τη Γάζα

Η επεισοδιακή συνέντευξη με την πρέσβειρα του Ισραήλ στο Ηνωμένο Βασίλειο - Ο Βρετανός δημοσιογράφος σήμερα μιλά για υπέρμετρη ισραηλινή απάντηση και έλλειψη διαφάνειας στους θανάτους αμάχων Παλαιστινίων
LIFO NEWSROOM
Η Αίγυπτος κλείνει τη Μονή Σινά - Για νέα «Άλωση» μιλά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Διεθνή / Η Αίγυπτος κλείνει τη Μονή Σινά - Για νέα «Άλωση» μιλά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

ΥΠΕΞ για Όρος Σινά: Κανένα περιθώριο να αποκλίνουμε από την κοινή κατανόηση Ελλάδας και Αιγύπτου - Αιγύπτιοι αρχαιολόγοι υποστηρίζουν πως οι δημεύσεις εμπίπτουν στους νόμους περί αρχαιοτήτων και πως η απόφαση αυτή είναι προς όφελος της Μονής
LIFO NEWSROOM
Κωπηλάτης από τη Γαλλία συνελήφθη στα ρωσοεσθονικά σύνορα - Πέρασε στην Εσθονία κάνοντας κουπί

Διεθνή / Κωπηλάτης από τη Γαλλία συνελήφθη στα ρωσοεσθονικά σύνορα - Πέρασε στην Εσθονία κάνοντας κουπί

Το προξενείο της χώρας στην Αγία Πετρούπολη επικοινώνησε με τις ρωσικές αρχές ώστε να διασφαλίσει ότι ο άνδρας αυτός θα λάβει προξενική βοήθεια, όπως προβλέπει η Συνθήκη της Βιέννης
LIFO NEWSROOM
Η κυβέρνηση Τραμπ στοχεύει το Χάρβαρντ και άλλα πανεπιστήμια για αντισημιτισμό – Απειλές περικοπής ομοσπονδιακής χρηματοδότησης

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ στοχεύει το Χάρβαρντ και άλλα πανεπιστήμια για αντισημιτισμό

Η κυβέρνηση Τραμπ προχωρά σε αυστηρά μέτρα κατά κορυφαίων αμερικανικών πανεπιστημίων, κατηγορώντας τα για αντισημιτισμό και απειλώντας να κόψει δισεκατομμύρια δολάρια σε ομοσπονδιακή χρηματοδότηση
LIFO NEWSROOM