Νεκρός ένας 73χρονος από την επίθεση στη Χαϊδελβέργη

Νεκρός ένας 73χρονος από την επίθεση στη Χαϊδελβέργη Facebook Twitter
0

Στα τραύματά του υπέκυψε ένας 73χρονος όταν ένας 35χρονος έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε μία ομάδα πεζών στη Χαϊδελβέργη, μετά την οποία ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει πεζός, κρατώντας μαχαίρι, αλλά πυροβολήθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Όσο αφορά το δράστη, αυτός είναι ένας 35χρονος Γερμανός υπήκοος -τα στοιχεία του ακόμη δεν έχουν δημοσιοποιηθεί- με την αστυνομία να ερευνά τα κίνητρα πίσω από την επίθεση.

Μετά τη σύλληψή του, ο δράστης χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η αστυνομία του γειτονικού Μανχάιμ τόνισε σε μήνυμά της στο Twitter: «Και για να το πούμε ξανά για όλους: Ο ύποπτος είναι Γερμανός ΧΩΡΙΣ μεταναστευτικό υπόβαθρο».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Ο αδελφός του βασιλιά Καρόλου εθεάθη λυπημένος και μόνος στο Royal Lodge, από το οποίο σύντομα θα φύγει, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα
THE LIFO TEAM