Νεκροί θεωρούνται από τις αρχές η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι και ο 8χρονος γιος της

Νεκροί θεωρούνται από τις αρχές η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι και ο 8χρονος γιος της Facebook Twitter
Οι αρχές αναζητούν τις σορούς της Μέιβ και του Γκιντεόν Κένεντι (Facebook/David McKean)
1

Νεκροί θεωρούνται από τις επίσημες αρχές η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι και ο μικρός γιος της, καθώς απέβησαν άκαρπες οι προσπάθειες εντοπισμού τους.

Η κατάρα των Κένεντι φαίνεται πως συνεχίζεται με νέα θύματά της την Μέιβ Κένεντι Μακκίν, 40 χρονών και τον γιο της Γκιντεόν, 8 ετών, που αγνοούνταν από την Πέμπτη.

Εξαφανίστηκαν ενώ έκαναν κανό στο νότιο ποταμό του Μέριλαντ, κοντά στον κόλπο Chesapeake, δήλωσε ο κυβερνήτης Larry Hogan την Παρασκευή.

Το Λιμενικό Σώμα, η αστυνομία και οι πυροσβέστες άρχισαν αμέσως την έρευνα, αλλά δεν εντόπισαν κάτι.

«Η ηρωική προσπάθεια των αρχών συνεχίστηκε για περισσότερες από 24 ώρες και οι πιθανότητες να έχουν επιβιώσει είναι απίστευτα μικρές. Είναι σαφές ότι η Μέιβ και ο Γκιντεόν έχουν πεθάνει» έγραψε μεταξύ άλλων σε ένα μακροσκελές μήνυμά του στο Facebook, ο σύζυγός της Ντέιβιντ ΜακΚίν.

Η επιχείρηση διάσωσης έχει μετατοπιστεί τώρα σε προσπάθεια εντοπισμού των σορών τους, δήλωσε η Κάθλιν Κένεντι Τάουνσετ, μητέρα και γιαγιά των δύο αγνοουμένων.

Ο γερουσιαστής Τζον Κένεντι ο 3ος,  σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε «Σε αγαπάμε Μέιβ. Σε αγαπάμε Γκιντεόν. Η οικογένειά μας έχασε δύο από τα πιο φωτεινά της πρόσωπα. Είμαστε ευγνώμονες για τις προσευχές σας. Κρατήστε σφιχτά κοντά σας τους δικούς σας».

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ

Διεθνή / Βαλτιμόρη: Διώξεις στην εταιρεία του πλοίου για την κατάρρευση της γέφυρας

Οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν ότι η εταιρεία απέκρυψε κρίσιμες πληροφορίες από τους ερευνητές και δεν ενημέρωσε επαρκώς την αμερικανική ακτοφυλακή για τεχνικά προβλήματα και κινδύνους ασφαλείας στο πλοίο
THE LIFO TEAM
ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ ΧΑΜΕΝΕΪ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ο ανώτατος ηγέτης του είναι άφαντος, τη στιγμή που οι διαπραγματευτές τον χρειάζονται περισσότερο

Η απουσία του σύμφωνα με δημοσίευμα της WSJ επηρεάζει τις εσωτερικές ισορροπίες στην Τεχεράνη, καθώς η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία εμφανίζεται διχασμένη ως προς τη στάση στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΡΜΕΝΙΑ ΝΙΚΟΛ ΠΑΣΙΝΙΑΝ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Διεθνή / Ο Νικόλ Πασινιάν δήλωσε πως το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν ανήκε στην Αρμενία

Σε μια απρόσμενη παραδοχή, ο Αρμένιος πρωθυπουργός δήλωσε ότι το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν αποτελούσε έδαφος της Αρμενίας και ότι η προσπάθεια για την κατάκτησή του ήταν «ένα μοιραίο λάθος»
THE LIFO TEAM
Μπορείς να παραγγείλεις Diet Coke ή να βομβαρδίσεις το Ιράν: το νέο αντι-Trump arcade στο National Mall

Διεθνή / Να παραγγείλεις αναψυκτικό ή να βομβαρδίσεις το Ιράν; Το νέο αντι-Tραμπ παιχνίδι στην Ουάσινγκτον

Η Secret Handshake, η ανώνυμη ομάδα πίσω από τα σατιρικά γλυπτά του Τραμπ με τον Τζέφρι Έπσταϊν, επέστρεψε στο National Mall με ένα κανονικό arcade παιχνίδι για τον πόλεμο με το Ιράν. Το Operation Epic Furious σατιρίζει μια κυβέρνηση που, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, παρουσιάζει τη στρατιωτική βία σαν πολεμικό trailer από το Call of Duty.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια