Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ κατά Ρωσίας

Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ κατά Ρωσίας Facebook Twitter
1

Πρόσθετες κυρώσεις κατά της Ρωσίας ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα. Οι νέες κυρώσεις αφορούν την Bank Rossiya, η οποία παρέχει σημαντική στήριξη στη ρωσική ηγεσία, καθώς και 20 πρόσωπα που σχετίζονται με την προσάρτηση της Κριμαίας.

Ο Ομπάμα μίλησε για «αταλάντευτη στήριξη» που θα προσφέρει η Ουάσινγκτον στις συμμάχους της, τις χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ κάτι που όπως είπε, σκοπεύει να  υπογραμμίσει και στους Ευρωπαίους ηγέτες κατά τη συνάντηση που θα έχει μαζί τους στη Σύνοδο για την Πυρηνική Ασφάλεια στη Χάγη.

Περνώντας στην αντεπίθεση η Μόσχα ανακοίνωσε με τη σειρά της κυρώσεις κατά 9 Αμερικανών αξιωματούχων και γερουσιαστών.

Ανάμεσά τους, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών,  ο αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Μπέντζαμιν Ρόουντς και οι γερουσιαστές Τζον Μακέιν, Τζον Μπένερ, Χάρι Ριντ και Μαίρη Λάντριου.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Διεθνή / Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Η 73χρονη δηλώνει αποφασισμένη να βρει απαντήσεις για να θεραπευτεί - «Θέλω να επισκεφθώ τον πρώην σύζυγό μου για να έχω απαντήσεις. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά πρέπει να τον κοιτάξω κατάματα»
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ήθελε τον πρίγκιπα Άντριου εκτός βασιλικής οικογένειας χρόνια του αφαιρέσουν τους τίτλους

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ήθελε τον πρίγκιπα Άντριου εκτός βασιλικής οικογένειας χρόνια πριν του αφαιρέσουν τους τίτλους

Σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε εκφράσει ανοιχτά τις ανησυχίες του στον βασιλιά Κάρολο, μετά την περιβόητη συνέντευξη του Άντριου το 2019 στο BBC, σχετικά με τις σχέσεις του με τον Τζέφρι Επστάιν
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια