Νέα υπόθεση ομαδικού βιασμού στην Ινδία

Νέα υπόθεση ομαδικού βιασμού στην Ινδία Facebook Twitter
5

Μια νέα υπόθεση βιασμού στην Ινδία  καταγγέλθηκε από 51χρονη από τη Δανία. Η τουρίστρια κατήγγειλε ότι βιάστηκε από πολλά άτομα, όταν ενώ περπατούσε σε πολυσύχναστη περιοχή στο Νέο Δελχί, έχασε το δρόμο της και ζήτησε οδηγίες για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της.

Η 51χρονη, κατήγγειλε επίσης ότι ξυλοκοπήθηκε. Όπως ανέφερε η αστυνομία, η οποία ανακοίνωσε το περιστατικό, δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής συλλήψεις.

Οι συχνές αναφορές για βιασμούς στην Ινδία με τραγικό αποκορύφωμα τον αποτρόπαιο ομαδικό βιασμό φοιτήτριας σε λεωφορείο στο τέλος του 2012, έχουν σοβαρές επιπτώσεις και στον τουρισμό της χώρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, μετά από εκείνο το βιασμό οι αφίξεις τουριστριών  μειώθηκαν  κατά 35% την αμέσως επόμενη περίοδο.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Διεθνή / Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις δύο μέρες πριν από την τέταρτη επέτειο της ρωσικής εισβολής

«Ο εχθρός εξαπέλυσε μια ακόμη μαζική επίθεση με πυραύλους και drones σε οικιστικές περιοχές και σε ζωτικής σημασίας υποδομές στην περιοχή», δηλώνει ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της περιοχής του Κιέβου
THE LIFO TEAM