Ναβάλνι μέσα από τη φυλακή: «Νιώθω ελεύθερος άνθρωπος»

Ναβάλνι μέσα από τη φυλακή: «Νιώθω ελεύθερος άνθρωπος» Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Το πρώτο του μήνυμα, μετά την καταδίκη του από το δικαστήριο της Μόσχας, μέσα από το οποίο δηλώνει  «ελεύθερος άνθρωπος», έστειλε στους υποστηρικτές τους ο Αλεξέι Ναβάλνι.

«Οι σιδερένιες πόρτες κλείνουν πίσω μου με έναν εκκωφαντικό θόρυβο, αλλά εγώ νιώθω ελεύθερος άνθρωπος. Χάρη στην πεποίθησή μου ότι έχω δίκιο. Χάρη στην υποστήριξή σας. Χάρη στην υποστήριξη της οικογένειάς μου», λέει στο μήνυμα που ανήρτησε στο Instagram, λίγες ημέρες μετά την απόφαση δικαστήριο της Μόσχας να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 2 ετών και 8 μηνών, για την υπόθεση Yves Rocher.

Ο ηγέτης της εξωκοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης και επικριτής του Κρεμλίνου αναφέρει στο μήνυμά του ότι συχνά σκεφτόταν τη φράση που λέει «δεν μπορείς να στερήσεις την ελευθερία από κάποιον που είναι ελεύθερος μέσα του, όπως και ότι διερωτάτο αν όντως ισχύει η φράση αυτή και απαντάει: ''Πιστέψτε με, ισχύει!''»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλιάς Κάρολος φόρεσε τη γραβάτα με τις ελληνικές σημαίες για να τιμήσει τον Κωνσταντίνο

Διεθνή / Ο βασιλιάς Κάρολος φόρεσε τη γραβάτα με τις ελληνικές σημαίες για να τιμήσει τον Κωνσταντίνο

Ο Βρετανός μονάρχης ήταν απών στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο - Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που ο Κάρολος φορά τη γραβάτα, σύμβολο της ελληνικής καταγωγής του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ