Μυτιλήνη: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας πίσω από το Κάστρο

Μυτιλήνη: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας πίσω από το Κάστρο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Η σορός μίας γυναίκας εντοπίστηκε την Τρίτη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σορός ανήκει σε μία γυναίκα 40 - 45 ετών και βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή, πίσω από το κάστρο της Μυτιλήνης. Τη γυναίκα εντόπισαν λουόμενοι, νωρίτερα το πρωί της Τρίτης.

Η σορός της έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Η άτυχη γυναίκα ήταν ημεδαπή και κατά πληροφορίες έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Διεθνή / Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Οι Μαλδίβες πρωτοπορούν απαγορεύοντας σε όποιον γεννήθηκε μετά την 1η Ιανουαρίου του 2007 να αγοράζει ή να χρησιμοποιεί καπνό, με στόχο την «προώθηση μιας γενιάς χωρίς τσιγάρο»
LIFO NEWSROOM
Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Διεθνή / Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Οι Αρχές επέβαλαν πλήρες μπλακ άουτ στο διαδίκτυο, μπλοκάροντας δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο στρατός περιπολεί στους δρόμους
LIFO NEWSROOM
ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM