Μυστηριώδης μονόλιθος εμφανίστηκε ξανά στην Ουαλία

Μυστηριώδης μονόλιθος εμφανίστηκε ξανά στην Ουαλία Facebook Twitter
Φωτ. / Youtube
0

Μυστηριώδης μονόλιθος έκανε την εμφάνισή του ξανά, αυτή τη φορά στην κορυφή ενός λόφου στο Πόουις της Ουαλίας

Η ανακάλυψή του μονόλιθου, έγινε από περιπατητές οι οποίοι τον εντόπισαν κοντά στην πόλη Hay-on-Wye το Σαββατοκύριακο. Όπως περιέγραψαν, η «αστραφτερή, ασημένια κατασκευή», ήταν σαν να ξεφύτρωσε μέσα από τη λάσπη και είχε ύψος περίπου 3 μέτρα.

Η ανακάλυψη μάλιστα του μονόλιθου, οδήγησε πολλούς να βγουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αναρωτηθούν ποιος το έβαλε εκεί και γιατί. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για UFO και αναρωτήθηκαν αν το αντικείμενο θα μπορούσε να είναι εξωγήινης προέλευσης. Ένας οικοδόμος δήλωσε ότι έμεινε έκπληκτος όταν εντόπισε τον μονόλιθο, που αρχικά υπέθεσε ότι ήταν «κάποιο είδος UFO», την ώρα που έκανε πεζοπορία.

«Φαινόταν σαν ένα πολύ λεπτό μεταλλικό, σχεδόν σαν χειρουργικό ατσάλι. Φαινόταν απόλυτα ισοπεδωμένο και σταθερό, παρά τον θυελλώδη καιρό», ανέφερε περιγράφοντας τον μονόλιθο, έναν μεγάλο ενιαίο όρθιο όγκο που συνήθως είναι κατασκευασμένος από πέτρα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει τρόπος να ανέβει κανείς με αυτοκίνητο στην κορυφή του λόφου, ανέφερε πως θα μπορούσε να έχει μεταφερθεί εκεί από μια ομάδα ανθρώπων ή να έχει πέσει στη θέση του από ελικόπτερο.

«Δεν φάνηκε σαν να το πέταξαν εκεί, αντίθετα έχει τοποθετηθεί με ακρίβεια στο έδαφος. Ωστόσο, δεν υπήρχαν εμφανή ίχνη γύρω του και θα περίμενε κανείς ότι κάτι τέτοιο θα προκαλούσε μεγάλη αναστάτωση», συμπλήρωσε. Υπενθυμίζεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη παρατήρηση ενός μυστηριώδους μονόλιθου. Τον Νοέμβριο του 2020, ένας μονόλιθος εντοπίστηκε από ανθρώπους που επέβαιναν σε ελικόπτερο στην απομακρυσμένη έρημο της Γιούτα στις ΗΠΑ, πριν εξαφανιστεί λίγες ημέρες αργότερα.

Λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή του, ένας άλλος μονόλιθος εμφανίστηκε στη Νήσο Γουάιτ, ενώ παρόμοια αντικείμενα έχουν παρατηρηθεί στην Κορνουάλη και σε μερικά απομονωμένα μέρη της Ευρώπης. Ένας μάλιστα εμφανίστηκε στην κορυφή του Glastonbury Tor, μιας περιοχής βαθιά συνδεδεμένης με την κέλτικη μυθολογία, με την επιγραφή «Not Banksy» στο πλάι.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέξας: Κατηγορείται για φόνο άνδρας που έδωσε κρυφά χάπι άμβλωσης στη σύντροφό του

Διεθνή / Τέξας: Κατηγορείται για φόνο γιατί έριξε χάπι άμβλωσης στο ποτό της εγκυμονούσας συντρόφου του

Η γυναίκα είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως ήθελε να κρατήσει το παιδί, ενώ ο άνδρας είχε εκφράσει την επιθυμία να προχωρήσουν σε διακοπή της κύησης, προσφερόμενος να καλύψει το κόστος
LIFO NEWSROOM
Μύκονος: Ποιος είναι ο Τούρκος επιχειρηματίας που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τη σύζυγό του

Διεθνή / Μύκονος: Ποιος είναι ο Τούρκος επιχειρηματίας που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τη σύζυγό του

Τα «άφαντα» πολυτελή αυτοκίνητα και η απόπειρα αυτοκτονίας για μία ηθοποιό - Έχει καταδικαστεί από το δικαστήριο της Σμύρνης σε ποινή 14 ετών και δύο μηνών για ληστεία και συκοφαντία
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Συρία: Ισλαμιστικό dress code για γυναίκες στις παραλίες μετά την θεοκρατική αλλαγή στα σχολεία

Διεθνή / Συρία: Dress code με "φαρδιά και σεμνά" ρούχα και μπουρκίνι για τις γυναίκες στις παραλίες

Η κυβέρνηση του «τζιχαντιστή με το κοστούμι» Αχμέντ αλ Σαράα ζήτησε σήμερα από τις γυναίκες να φορούν μπουρκίνι ή ενδύματα που καλύπτουν πλήρως το σώμα στις δημόσιες παραλίες
LIFO NEWSROOM
Τα ανερχόμενα αστέρια των ευρωπαϊκών ομολόγων: Ιταλία, Ισπανία και Ελλάδα κερδίζουν έδαφος

Διεθνή / Τα ανερχόμενα αστέρια των ευρωπαϊκών ομολόγων: Ιταλία, Ισπανία και Ελλάδα κερδίζουν έδαφος

Τα ομόλογα Ιταλίας, Ισπανίας και Ελλάδας σημειώνουν εντυπωσιακή άνοδο, μειώνοντας το κόστος δανεισμού και πλησιάζοντας τα γερμανικά επιτόκια στα χαμηλότερα επίπεδα της τελευταίας δεκαετίας
LIFO NEWSROOM
Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Αυστρία: Στους 10 οι νεκροί - «Φρίκη που δεν περιγράφεται με λόγια»

Διεθνή / Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Αυστρία: Τριήμερο εθνικό πένθος - Στους 10 οι νεκροί

O Αυστριακός πρόεδρος Αλεξάντερ Φαν ντερ Μπέλεν έκανε λόγο για «χτύπημα στην καρδιά της Αυστρίας» - Yπάρχουν και αρκετοί τραυματίες, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο
LIFO NEWSROOM