Μυστήριο με τον νέο θάνατο συμμάχου του Πούτιν: Πέθανε ο αρχισυντάκτης της Komosomolskaya Pravda

Μυστήριο με τον νέο θάνατο συμμάχου του Πούτιν: Πέθανε ο αρχισυντάκτης της Komosomolskaya Pravda Facebook Twitter
Φωτ: RIA Novosti
0

Από «εγκεφαλικό» πέθανε ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Komosomolskaya Pravda κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού, πυροδοτώντας τις θεωρίες συνωμοσίες σχετικά με τον θάνατο επιφανών Ρώσων επιχειρηματιών.

Ο 68χρονος Βλαντιμίρ Σουνγκόρκιν ταξίδευε στο Khabarovsk με συναδέλφους του από την εφημερίδα, όταν έχασε τις αισθήσεις του.

Όπως δήλωσε ο συνάδελφός του, Λεονίντ Ζαχάροφ, τρία λεπτά μετά ο Σουνγκόρκιν άρχισε να αισθάνεται δυσφορία και τον βοήθησαν να βγει έξω για να πάρει αέρα.

Πρόσθεσε, ότι κανείς δεν μπορούσε να τον σώσει και δυστυχώς έφυγε από τη ζωή, με τον γιατρό να αναφέρει, αρχικά, ότι πέθανε από εγκεφαλικό.

Οι συνάδελφοι του Σουνγκόρκιν έγραψαν στη νεκρολογία ότι είχε χτίσει «ισχυρή αυτοκρατορία».

Ο Σουνγκόρκιν θεωρείτο σύμμαχος του Πούτιν, με τον Ρώσο πρόεδρο να τον έχει επαινέσει την Komosomolskaya Pravda το 2020 στην 95η επέτειο του πρώτου τεύχους.

«Η θρυλική Komsomolka έχει διανύσει μια μακρά δημιουργική διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια και έχει γράψει λαμπρές αξέχαστες σελίδες στην ιστορία των ρωσικών ΜΜΕ.

Είναι σημαντικό το σημερινό προσωπικό της εφημερίδας να μεταδίδει αυτές τις παραδόσεις από γενιά σε γενιά και να προσπαθεί να διατηρήσει τη ναυαρχίδα της εφημερίδας στην αγορά των μέσων ενημέρωσης της Ρωσίας», είχε αναφέρει.

Η Daily Mail παρατηρεί ότι ο θάνατος του δημοσιογράφου είναι ο τελευταίος σε μια μακρά λίστα θανάτων συμμάχων του Πούτιν υπό μυστηριώδεις συνθήκες.

Υπενθυμίζεται ότι τελευταίος ήταν ο Ιβάν Πετσόριν ο οποίος έχασε τη ζωή του αφού έπεσε από πλοίο στο Βλαδιβοστόκ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ