Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Φανς της κάλεσαν την αστυνομία επειδή έκλεισε το Instagram, ξανά

Η Μπρίτνει Σπίαρς με ροζ τοπ Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Την κινητοποίηση της αστυνομίας προκάλεσαν θαυμαστές της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, καθώς ανησύχησαν αφού διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram.

Εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη της κομητείας Βεντούρα δήλωσε στο TMZ ότι ήταν περίπου στις 23:00 το βράδυ της Τρίτης όταν άρχισαν να δέχονται κλήσεις ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram, με τους φανς της να ανησυχούν για εκείνη.

Οι αρχές έσπευσαν στο σπίτι της τραγουδίστριας, που πριν λίγες ημέρες πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο σε εστιατόριο του Λος Άντζελες, διαπιστώνοντας ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, αν και δεν είναι σαφές ότι μίλησαν μαζί της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία πριν από μέρες ισχυρίστηκε ότι άλλαξε το όνομά της σε River Red, έχει κατεβάσει συχνά το Instagram της τους τελευταίους μήνες, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι μία φορά διέγραψε κατά λάθος τη σελίδα της.

Την Τετάρτη, λίγο πριν διαγράψει τον λογαριασμό της για πέμπτη φορά μέσα σε πέντε μήνες, η ποπ σταρ μοιράστηκε μια ανάρτηση με την οποία κατακεραύνωνε τα διαδικτυακά τρολ. 

Με πληροφορίες TMZ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΙΕΒΟ

Διεθνή / Ουκρανία: Τουλάχιστον 10 νεκροί εν μέσω μαζικών επιθέσεων της Ρωσίας

Η Μόσχα είχε προειδοποιήσει την περασμένη εβδομάδα ότι θα εξαπέλυε «συστηματικά πλήγματα», ως απάντηση σε επίθεση με ουκρανικά drones σε κοιτώνα στη ρωσοκρατούμενη περιοχή του Λουχάνσκ, όπου σκοτώθηκαν 21 άνθρωποι
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ιράν διακόπτει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ λόγω των επιθέσεων στον Λίβανο

Η Τεχεράνη απειλεί με καθολικό αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ και την ενεργοποίηση άλλων μετώπων - «Προς το συμφέρον του Νετανιάχου να σαμποτάρει οποιαδήποτε συμφωνία», σχολιάζει ο διεθνής Τύπος για τις επιθέσεις στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: «Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν δεν διεξάγει επί του παρόντος συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες του πυρηνικού του προγράμματος, που απασχολεί περισσότερο τον Τραμπ
THE LIFO TEAM