Μπρίστολ: Επεισόδια σε συγκέντρωση κατά του ν/σ για ενισχυμένες αστυνομικές εξουσίες στις διαδηλώσεις

Φλεγόμενο περιπολικό Facebook Twitter
0

Επεισόδια ξέσπασαν στο Μπρίστολ, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον νομοσχεδίου που θα δίνει ενισχυμένες εξουσίες στην αστυνομία της Βρετανίας για τον περιορισμό διαδηλώσεων.

 

Χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους, αψηφώντας τις οδηγίες των αρχών. Αν και η συγκέντρωση αρχικά ήταν ειρηνική, κάποια στιγμή μια ομάδα των συγκεντρωμένων ξεκίνησε τα επεισόδια.

 

Διαδηλωτές πυρπόλησαν και έσπασαν αστυνομικά οχήματα, προκάλεσαν φθορές σε αστυνομικό τμήμα, ενώ υπήρξαν και συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας. Σύμφωνα με τις αρχές, τουλάχιστον δύο αστυνομικοί υπέστησαν κατάγματα.

 

 

 

Ο επικεφαλής της ομοσπονδίας αστυνομικών της περιοχής, Άντι Ρόεμπεκ έκανε λόγο για τη «χειρότερη βία στο Μπρίστολ εδώ και πάρα πολλά χρόνια».

 

Η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας, Πρίτι Πατέλ, χαρακτήρισε απαράδεκτα αυτά τα περιστατικά. «Η βιαιότητα και η αναταραχή από μία μειοψηφία ποτέ δεν θα γίνει ανεκτή», συμπλήρωσε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM
ΗΠΑ: Εγκρίθηκε το πρώτο νομοσχέδιο για βοήθεια 95 δισ. δολαρίων σε Ουκρανία, Ισραήλ και Ταϊβάν

Διεθνή / ΗΠΑ: Εγκρίθηκε το πρώτο νομοσχέδιο για βοήθεια 95 δισ. δολαρίων σε Ουκρανία, Ισραήλ και Ταϊβάν

Η πρώτη αντίδραση της Μόσχας για τα 60 δισ. δολάρια στο Κίεβο - Εκτός της βοήθειας σε Ουκρανία, Ισραήλ και Ταϊβάν, το νομοσχέδιο προβλέπει νέους περιορισμούς στο TikTok
NEWSROOM