Μπραντ Πιτ vs Αντζελίνα Τζολί: Ο μεγαλύτερος γιος «κατέθεσε εναντίον του πατέρα του»

Η Αντζελίνα Τζολί με τους γιους της Facebook Twitter
Ο Μάντοξ (αριστερά) φέρεται να κατέθεσε εναντίον του Μπραντ Πιτ (Πηγή φωτό EPA)
0

Ο μεγαλύτερος γιος του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, Μάντοξ, κατέθεσε εναντίον του πατέρα του στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης για την επιμέλεια των παιδιών του ζευγαριού, σύμφωνα με πληροφορίες. 

 

«Ο Μάντοξ έχει ήδη δώσει κατάθεση ως ενήλικος στη συνεχιζόμενη διαμάχη για την επιμέλεια και δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτική για τον Μπραντ», δήλωσε πηγή του US Weekly.

 

«Δεν χρησιμοποιεί το επίθετο Πιτ σε έγγραφα που δεν είναι επίσημα και αντί για αυτό χρησιμοποιεί το Τζολί. Ο Μάντοξ θέλει να αλλάξει το επίθετό του σε Τζολί, κάτι το οποίο η Αντζελίνα έχει πει ότι δεν υποστηρίζει», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

 

Πριν από λίγες ημέρες η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε νέα δικαστικά έγγραφα, στα οποία κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία. Τα έγγραφα αναφέρουν ότι η 45χρονη και τα έξι παιδιά του ζευγαριού είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν «αποδείξεις» για τους ισχυρισμούς σε βάρος του Πιτ.

 

Το 2016 η Πρόνοια του Λος Άντζελες είχε κάνει έρευνα για τον Μπραντ Πιτ, για φερόμενη παιδική κακοποίηση. Οι αρχές είχαν συνομιλήσει με την Αντζελίνα Τζολί και τα έξι παιδιά του ζευγαριού, έπειτα από περιστατικό που φέρεται να υπήρξε ανάμεσα στον Πιτ και τον Μάντοξ, στο ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας.

 

Οι αρχές απάλλαξαν τον Πιτ από σχεδόν αμέσως, σύμφωνα με πηγή του US Weekly. «Η υπόθεση παρέμεινε ανοιχτή για προληπτικούς λόγους, επειδή η υπηρεσία έλαβε το ζήτημα εξαιρετικά σοβαρά και στα σχεδόν δύο χρόνια εποπτευόμενων επισκέψεων δεν υπήρξε ούτε ένα περιστατικό που να προκάλεσε ανησυχία», ανέφερε η ίδια πηγή.

 

Σύμφωνα με την πλευρά του Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε τα νέα έγγραφα σε μια προσπάθεια να τον εκδικηθεί.

 

«Τα τελευταία 4,5 χρόνια υπήρξαν αρκετοί ισχυρισμοί από την Αντζελίνα, που εξετάστηκαν αλλά δεν επιβεβαιώθηκαν. Η Αντζελίνα έχει χρησιμοποιήσει τα παιδιά για να πληγώσει τον Μπραντ στο παρελθόν και αυτή είναι άλλη μία τέτοια συμπεριφορά», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του Πιτ, συμπληρώνοντας ότι με τα έγγραφα αυτά η Τζολί ήθελε να πληγώσει τον πρώην σύζυγό της.

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στον Ατλαντικό - Προσπάθησε να τον διασχίσει με ιστιοφόρο

Διεθνή / Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στον Ατλαντικό - Προσπάθησε να τον διασχίσει με ιστιοφόρο

Το διατλαντικό ταξίδι που σχεδίασαν με το ελληνικής ονομασίας ιστιοφόρο «Theros» κατέληξε σε τραγωδία- «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δείξουμε ότι μπορείς να ταξιδέψεις χωρίς να καις ορυκτά καύσιμα» είχαν δηλώσει
LIFO NEWSROOM
Ο Ερντογάν στοχοποιεί τον Δένδια: Ανήθικη η δήλωση περί κατοχής - Ο Μητσοτάκης «να τον βάλει στη θέση του»

Διεθνή / Ο Ερντογάν στοχοποιεί τον Δένδια: Απρεπής η δήλωση περί κατακτητών - Ο Μητσοτάκης «να τον βάλει στη θέση του»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε ότι ο χαρακτηρισμός «κατακτητές» του Νίκου Δένδια προς τους Τούρκους «δεν θα μπορούσε να είναι πιο θρασύς»
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Βρετανία: Συμφόρηση στο λιμάνι του Ντόβερ μετά τα προβλήματα στις πτήσεις λόγω του πληροφοριακού «μπλακ άουτ»

Διεθνή / Βρετανία: Συμφόρηση στο λιμάνι του Ντόβερ μετά τα προβλήματα στις πτήσεις λόγω του πληροφοριακού «μπλακ άουτ»

Η ακύρωση των πτήσεων προκάλεσε τεράστιο μποτιλιάρισμα στα πολυσύχναστα λιμάνια, με εκατοντάδες οικογένειες χωρίς εισιτήριο να προσπαθούν να επιστρέψουν
LIFO NEWSROOM