Η Αντζελίνα Τζολί λέει πως έχει «αποδείξεις ενδοοικογενειακής βίας» από τον Μπραντ Πιτ

Η Αντζελίνα Τζολί λέει πως έχει «αποδείξεις ενδοοικογενειακής βίας» από το Μπραντ Πιτ Facebook Twitter
EPA/DANIEL DEME CROPPED
0

Η Αντζελίνα Τζολί υποστηρίζει ότι έχει «αποδείξεις» φερόμενης ενδοοικογενειακής βίας από τον Μπραντ Πιτ, αποκαλύπτουν νέα δικαστικά έγγραφα. 

Στα επίμαχα έγγραφα, που κατατέθηκαν στις 12 Μαρτίου, η ηθοποιός λέει πως είναι προετοιμασμένη να προσφέρει «αποδείξεις και στοιχεία» εναντίον του Πιτ σχετικά με τον ισχυρισμό της για φερόμενη ενδοοικογενειακή βία στη δίκη για το μεταξύ τους διαζύγιο. 

Η 45χρονη ηθοποιός φέρεται να κατέθεσε επίσης ένα έγγραφο την ίδια μέρα αναφορικά με καταθέσεις των μικρότερων παιδιών τους. Το πρώην ζευγάρι έχει έξι παιδιά - τον 19χρονο Μάντοξ, την 16χρονη Ζαχάρα, τον 17χρονο Παξ, την 14χρονη Σίλο και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν.

Η Αντζελίνα Τζολί λέει πως έχει «αποδείξεις ενδοοικογενειακής βίας» από το Μπραντ Πιτ Facebook Twitter
Η Angelina Jolie με την Zahara και ο Brad Pitt με τον Maddox, στη Βομβάη της Ινδίας, το 2006 για τα γυρίσματα της ταινίας «A Mighty Heart». EPA/STR

«Πρόκειται για ένα ακόμη παράδειγμα της Αντζελίνα να αλλάζει την ιστορία όταν τη βολεύει», σχολίασε πηγή με γνώση της υπόθεσης, μιλώντας στο ET. «Εκτός από εκείνη τη μία καταγγελία που έκανε το 2016, η οποία διερευνήθηκε και απορρίφθηκε, δεν υπήρξαν ποτέ άλλα στοιχεία, αστυνομικές αναφορές ή ακόμη και κατηγορίες μέχρι να βολέψουν την ιστορία της. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να πει τώρα, αλλά το ιστορικό είναι σημαντικό», πρόσθεσε. 

Η Αντζελίνα Τζολί λέει πως έχει «αποδείξεις ενδοοικογενειακής βίας» από το Μπραντ Πιτ Facebook Twitter
Ο Brad Pitt με τον Knox στην αγκαλιά και την Zahara, πίσω του η Angelina Jolieμε την Vivienne, τον Maddox και τη Shiloh, στην Ιαπωνία το 2009 για την πρεμιέρα του «The Curious Case of Benjamin Burton». EPA/EVERETT KENNEDY BROWN

Το 2016 ο Μπραντ Πιτ ερευνήθηκε από το FBI και τις κοινωνικές υπηρεσίες στο Λος Άντζελες εν μέσω αναφορών πως «γινόταν καταχρηστικός λεκτικά και σωματικά στα παιδιά του» σε ένα ιδιωτικό τζετ, αλλά απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.

Η Αντζελίνα Τζολί είχε εμφανιστεί ανακουφισμένη με το αποτέλεσμα της έρευνας. «Η δουλειά τους είναι να βεβαιωθούν ότι τα παιδιά βρίσκονται σε ασφαλές και σίγουρο περιβάλλον», σημείωσε τότε εκπρόσωπος της ηθοποιού.

Η Αντζελίνα Τζολί λέει πως έχει «αποδείξεις ενδοοικογενειακής βίας» από το Μπραντ Πιτ Facebook Twitter
Με τα παιδά του Knox και Shiloh στο Τόκιο, τον Ιούλιο του 2013. EPA/KIMIMASA MAYAMA

Ο Πιτ είχε μιλήσει επίσης για την έρευνα αλλά και τις σχέσεις του τότε με τη Τζολί, σε συνέντευξη στο περιοδικό GQ, το 2017. «Κάνουμε και οι δυο ό,τι καλύτεροι μπορούμε. Άκουσα ένα δικηγόρο να λέει, "κανένας δεν κερδίζει στο δικαστήριο, έχει να κάνει με το ποιος πληγώνεται περισσότερο". Και είναι αλήθεια», είχε σημειώσει τότε. 

Το ζευγάρι έχει επιδοθεί σε μια τετραετή δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους, μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί τον Σεπτέμβριο του 2016. Σε πρόσφατη συνέντευξη στη βρετανική Vogue, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως «τα τελευταία χρόνια υπήρξαν πολύ δύσκολα». «Είμαι τυχερή και νομίζω πως όταν έχεις τόσα παιδιά, φροντίζουν το ένα το άλλο. Βοηθάνε εμένα, δεν τα κάνω όλα μόνη μου. Είναι καταπληκτική ομάδα, οπότε είμαι πραγματικά πολύ τυχερή», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης. 

Η Αντζελίνα Τζολί λέει πως έχει «αποδείξεις ενδοοικογενειακής βίας» από το Μπραντ Πιτ Facebook Twitter
Η Angelina Jolie με τις κόρες της, Shiloh και Zahara στη Νέα Υόρκη, το 2018. EPA/JASON SZENES

Όσο για τον Μπραντ Πιτ, πηγή είπε στο ET πως «σέβεται τον τρόπο που μεγαλώνει η Αντζελίνα τα παιδιά». «Αν και δεν συμφωνεί με όλα, ξέρει ότι αγαπάει τα παιδιά και θέλει το καλύτερο για αυτά. Επίσης γνωρίζει πως είναι απαραίτητη η αγάπη και η παρουσία του. Είναι σημαντικό για τον Μπραντ τα παιδιά να μην ανησυχούν για την κατάσταση των γονιών τους και να μην αισθάνονται ότι βρίσκονται στη μέση. Είναι τεράστια πρόκληση λόγω της ηλικίας τους, αλλά κάνει ό,τι μπορεί», σημείωσε η πηγή. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παιδί λάτρευε τον πουρέ μήλου με κανέλα. Μετά έπαθε δηλητηρίαση από μόλυβδο.

Διεθνή / Η παιδική τροφή που δηλητηρίαζε αργά το παιδί τους

Πώς 52 μικρά παιδιά δηλητηριάζονταν συστηματικά από μόλυβδο, μέχρι να γίνει σαφές ποιο ήταν το συστατικό εκείνο της διατροφής τους, που σταδιακά θα μπορούσε να τα οδηγήσει ακόμα και σε μόνιμες νευροαναπτυξιακές αναπηρίες
NEWSROOM