Ο Μπομπ Όντενκερκ αντιμετώπισε πρόβλημα που σχετίζεται με την καρδιά όταν κατέρρευσε στα γυρίσματα της σειράς «Better Call Saul» και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, ανακοίνωσαν εκπρόσωποι του ηθοποιού. 

 

Ο 58χρονος ηθοποιός κατέρρευσε την Τρίτη κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της σειράς που γίνονταν στην Αλμπουκέρκη, στο Νέο Μεξικό. Το συνεργείο αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο, που τον μετέφερε σε νοσοκομείο της περιοχής. 

 

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Μπομπ είναι σε σταθερή κατάσταση, έπειτα από περιστατικό που σχετίζεται με την καρδιά. Ο ίδιος και η οικογένειά του θα ήθελαν να εκφράσουν ευγνωμοσύνη για τους απίστευτους γιατρούς και νοσηλευτές που τον φροντίζουν, όπως και για το καστ, το συνεργείο και τους παραγωγούς που έμειναν στο πλευρό του», ανέφεραν σε ανακοίνωση οι εκπρόσωποι του ηθοποιού. 

 

Επίσης, ευχαρίστησαν τον κόσμο για τις ευχές και ζήτησαν να σεβαστούν την προσωπική ζωή τους, αυτή την περίοδο ανάρρωσης για τον ηθοποιό. 

 

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την έκτη και τελευταία σεζόν του «Better Call Saul», που αναμένεται να προβληθεί την επόμενη χρονιά στο AMC. 

 

«Ο Μπομπ είναι κάποιος που γνωρίζουμε και έχουμε την τύχη να συνεργαζόμαστε εδώ και πολύ καιρό. Το κύμα στοργής και ανησυχίας από θαυμαστές σε όλο τον κόσμο αντανακλά τα τεράστια ταλέντα του και την ικανότητά του τόσο να συγκινήσει όσο και να διασκεδάσει τους ανθρώπους», ανέφερε το AMC σε ανακοίνωση. 

 

«Όπως όλοι οι άλλοι, είμαστε ευγνώμονες που μαθαίνουμε ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και ότι δέχεται εξαιρετική φροντίδα», σημείωνε ακόμη η ανακοίνωση, εκφράζοντας ευχές για ταχεία ανάρρωση του ηθοποιού. 

 

Ο Όντενκερκ έχει προταθεί για τέσσερα Emmy για τον ρόλο του στη συγκεκριμένη σειρά. Στο παρελθόν, έχει βραβευθεί δύο φορές με Emmy σεναρίου, για το «The Ben Stiller Show» και το «Saturday Night Live». 

 

Με πληροφορίες από ΑP