Μπιλ Κόσμπι: Ετοιμάζω ντοκιμαντέρ και θα επιστρέψω στη σκηνή

Μπιλ Κόσμπι: Ετοιμάζω ντοκιμαντέρ και θα επιστρέψω στη σκηνή Facebook Twitter
EPA/BASTIAAN SLABBERS
0

Από τις φυλακές στη μεγάλη οθόνη κατευθύνεται ο Μπιλ Κόσμπι, που συνεργάζεται με την Michelle Major σε ένα ντοκιμαντέρ για την υπόθεσή του. 

Σύμφωνα με τον 83χρονο πρώην κωμικό, το ντοκιμαντέρ είναι σχεδόν έτοιμο και το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνει την συνέντευξη, η οποία θα γίνει μες στις επόμενες εβδομάδες. 

Η Michelle Major, πρώην παραγωγός των Good Morning America και Black Lives Matter: A Global Reckoning, φέρεται να συμμετείχε στην δίκη του Κόσμπι. 

Μιλώντας στη New York Post, ο Μπιλ Κόσμπι αποκάλυψε επίσης ότι θα συμμετάσχει «μάλλον» σε ένα βιβλίο για την ιστορία του, αν και παραμένει ασαφές αν θα το γράψει μόνος, και πως ήδη έχει μιλήσει με τον ατζέντη του και πως σκοπεύει να επιστρέψει στην σκηνή. 

Όπως εξήγησε, βρίσκεται «σε αποστολή να βγάλει προς τα έξω την αλήθεια και να κάνει τον κόσμο να καταλάβει πως είναι σημαντικό να αποκαλυφθεί τι συνέβη». 

Επιπλέον δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει ανθρώπους, που κατηγορήθηκαν ψευδώς, έπεσαν θύματα κακοδικίας και καταδικάστηκαν. «Πρέπει να κινητοποιηθούμε. Πρέπει μαύροι δημοσιογράφοι, συγγραφείς, άντρες και γυναίκες, όλοι να βγάλουν την αλήθεια προς τα έξω», ανέφερε. 

Ο Μπιλ Κόσμπι αποφυλακίστηκε την Τετάρτη, λίγες ώρες αφότου το Ανώτατο Δικαστήριο της Πενσιλβάνιας ακύρωσε την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση.

Είχε καταδικαστεί τον Σεπτέμβριο του 2018 σε κάθειρξη από 3 έως 10 έτη επειδή το 2004 νάρκωσε και κακοποίησε σεξουαλικά μια εργαζόμενη στο Πανεπιστήμιο Τεμπλ, την Αντρέα Κόνσταντ, την οποία είχε προσκαλέσει στο σπίτι του.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM