«Μπικίνι να φορούν μόνο οι άσχημες»

«Μπικίνι να φορούν μόνο οι άσχημες» Facebook Twitter
3

Την οργή των πολιτών της χώρας του προκάλεσε ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, με τις δηλώσεις που έκανε μετά τη δολοφονία δύο τουριστών στη χώρα του.

Ο Prayuth Chan-ocha προειδοποίησε τις γυναίκες που επισκέπτονται την Ταϊλάνδη ότι δεν θα είναι ασφαλείς αν φορούν μπικίνι-εκτός βέβαια και αν είναι άσχημες.

«Νομίζουν ότι η χώρα μας είναι όμορφη και ασφαλής έτσι ώστε να κάνουν ότι θέλουν, να φορούν μπικίνι και να πηγαίνουν βόλτα οπουδήποτε. Αλλά μπορεί να είναι ασφαλείς με μπικίνι, μόνο αν είναι άσχημες», είπε.

Μετά τις αντιδράσεις ο Chan-ocha ζήτησε συγγνώμη.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή για τον AI Darth Vader στο Fortnite – Οι φαν του Star Wars και η SAG-AFTRA καταγγέλλουν «ψηφιακή νεκρομαντεία»

Διεθνή / Οργή για τον AI Darth Vader στο Fortnite – Οι φαν του Star Wars και η SAG-AFTRA καταγγέλλουν «ψηφιακή νεκρομαντεία»

Αντιδράσεις προκαλεί η χρήση τεχνητής νοημοσύνης για την αναπαραγωγή της φωνής του Τζέιμς Ερλ Τζόουνς – Καταγγελία από την ένωση ηθοποιών για παραβίαση εργασιακών δικαιωμάτων
LIFO NEWSROOM
Σκάνδαλο Perrier: Η Nestlé παραδέχεται παράνομες πρακτικές καθαρισμού – Το γαλλικό κράτος κατηγορείται για συγκάλυψη

Διεθνή / Σκάνδαλο Perrier: Η Nestlé παραδέχεται παράνομες πρακτικές καθαρισμού – Το γαλλικό κράτος κατηγορείται για συγκάλυψη

Έκθεση της Γαλλικής Γερουσίας αποκαλύπτει χρήση μη εγκεκριμένων φίλτρων σε φυσικά μεταλλικά νερά και σιωπή της κυβέρνησης Μακρόν από το 2022
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια