«Μπικίνι να φορούν μόνο οι άσχημες»

«Μπικίνι να φορούν μόνο οι άσχημες» Facebook Twitter
3

Την οργή των πολιτών της χώρας του προκάλεσε ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης, με τις δηλώσεις που έκανε μετά τη δολοφονία δύο τουριστών στη χώρα του.

Ο Prayuth Chan-ocha προειδοποίησε τις γυναίκες που επισκέπτονται την Ταϊλάνδη ότι δεν θα είναι ασφαλείς αν φορούν μπικίνι-εκτός βέβαια και αν είναι άσχημες.

«Νομίζουν ότι η χώρα μας είναι όμορφη και ασφαλής έτσι ώστε να κάνουν ότι θέλουν, να φορούν μπικίνι και να πηγαίνουν βόλτα οπουδήποτε. Αλλά μπορεί να είναι ασφαλείς με μπικίνι, μόνο αν είναι άσχημες», είπε.

Μετά τις αντιδράσεις ο Chan-ocha ζήτησε συγγνώμη.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίδρες, κουκουβάγιες και μαρμότες: Η Ιαπωνία ελέγχει για πρώτη φορά τα animal cafés

Διεθνή / Βίδρες, κουκουβάγιες και μαρμότες: Η Ιαπωνία ελέγχει για πρώτη φορά τα animal cafés

Από γάτες και σκύλους μέχρι βίδρες και κουκουβάγιες, τα καφέ με ζώα αποτελούν δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο. Η κυβέρνηση αρχίζει τώρα πανεθνική καταγραφή με φόντο ανησυχίες για την ευζωία των ζώων και τη δημόσια υγεία.
THE LIFO TEAM
Flydubai

Διεθνή / Flydubai: «Νομίσαμε ότι θα πεθάνουμε» – Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες από την πτήση προς Τελ Αβίβ

Επιβάτες περιγράφουν τις στιγμές αγωνία και τρόμου στην πτήση Ντουμπάι–Τελ Αβίβ, όταν ακούστηκαν κραυγές από το πιλοτήριο και το αεροσκάφος έχασε απότομα ύψος πριν από την προσγείωση στη Σαουδική Αραβία
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια