Μπαμ Μαρτζέρα: Ο πρωταγωνιστής του Jackass κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον αδελφό του

Jackass star Bam Margera turns himself in to police over alleged assault Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Στην αστυνομία της Πενσυλβάνια παραδόθηκε ο σκέιτμπόρντερ και πρωταγωνιστής του Jackass, Μπαμ Μαρτζέρα για φερόμενο ξυλοδαρμό του αδελφού του.

Συγκεκριμένα, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα είχε εκδοθεί, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ένταλμα σύλληψης εναντίον του. Ο Μαρτζέρα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 δολάρια αν και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για σωματική επίθεση και απειλές. Ωστόσο, ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του δηλώνει αθώος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Μαρτζέρα είχε φύγει από το σπίτι όταν η αστυνομία έφθασε στο σπίτι όπου διαμένει με τον αδελφό του. 

Ο αδελφός του Μαρτζέρα, Τζέσε είπε στην αστυνομία ότι ο πρωταγωνιστής βάρεσε και κλώτσησε την πόρτα του δωματίου του και άφησε ένα απειλητικό σημείωμα που τον προειδοποιούσε να μην καλέσει την αστυνομία.

Σε άλλη χρονική στιγμή όταν τα δύο αδέλφια βρίσκονταν στην κουζίνα, ο Μπαμ Μαρτζέρα άρχισε να γρονθοκοπεί τον αδελφό του και να τον χτυπάει στο πρόσωπο. Μάλιστα, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, απείλησε να σκοτώσει τον αδελφό του αλλά και άλλους που μένουν στο σπίτι. 

«Οι οικογένειες έχουν συνεχώς διαφορές. Κάθε οικογένεια έχει διαφορές. Αυτή δεν είναι μια διαμάχη που πρέπει να διαδραματίζεται στα δικαστήρια ή στα μέσα ενημέρωσης», δήλωσε ο δικηγόρος του Μαρτζέρα. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι: «Εξακολουθώ να πιστεύω όλα όσα έλεγα πριν»

Διεθνή / Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι μετά τη συνάντησή τους

Μπορεί η συνάντηση των δύο να πραγματοποιήθηκε σε απροσδόκητα θετικό κλίμα, όμως ο εκλεγμένος δήμαρχος της Νέας Υόρκης δεν υπαναχωρεί από την κριτική του απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Διεθνή / Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Η κατάρρευση του συστήματος Υγείας στις ΗΠΑ μέσα από την εμπειρία της εξαδέλφης του ίδιου του υπουργού - Η Τατιάνα Σλόσμπεργκ έχει λιγότερο από ένα χρόνο ζωής
LIFO NEWSROOM