Σε αυτό το σπίτι, κανείς δεν περιμένει με μεγαλύτερη ανυπομονησία τον ταχυδρόμο από τον σκύλο. Και σε αντίθεση με τους υπόλοιπους στην οικογένεια που νοιάζονται για τα δέματα, εκείνος ενδιαφέρεται μόνο για τον ταχυδρόμο. 

 

Ο Μους, ένα Golden Retriever τριών ετών, έχει αναπτύξει μια πραγματικά σπάνια σχέση με τον ταχυδρόμο της περιοχής και κάθε ημέρα τον περιμένει στην αυλή για τον αγκαλιάσει με τα μπροστινά του πόδια. 

 

Από τον Ιανουάριο του 2020, ο ίδιος άνθρωπος περνά σχεδόν καθημερινά από αυτή τη γειτονιά του Μίτσιγκαν, αφήνοντας δέματα σε διαφορετικές διευθύνσεις. Όμως η στάση μπροστά από το σπίτι των Gruszynski είναι δεδομένη, ακόμα κι όταν δεν έχει τίποτα για την οικογένεια. 

 

 

Την πρώτη ημέρα που το βανάκι σταμάτησε έξω από το σπίτι, ο Μους περίμενε υπομονετικά κουνώντας την ουρά του. Αποδείχτηκε πως η συμπάθεια ήταν και αμοιβαία αφού «με το που βγήκε ο ταχυδρόμος από το βαν, πήγε κατευθείαν στον Μους για χάδια. Μετά παρέδωσε τα δέματα. «Ήταν γλυκύτατοι» λέει η Meghan Gruszynski, «μαμά» του Μους. 

 

Μετά από την πρώτη γνωριμία, η Gruszynski άρχισε να μαγνητοσκοπεί σχεδόν κάθε συνάντηση του ταχυδρόμου με τον σκύλο, ανεβάζοντας τα βίντεο και «ρίχνοντας» το Instagtram. Ακόμα και τις ημέρες που έκανε παγωνιά ή είχε ρίξει χιόνι, ο Μους ήταν εκεί για να κυνηγήσει τις χιονόμπαλες που πετούσε ο φίλος του. 

 

 

 

Όπως ανακάλυψε πρόσφατα η Gruszynski ο σκύλος του ταχυδρόμου έχει φύγει από την ζωή, και οι καθημερινές συναντήσεις με τον Μους του προσφέρουν μια θαλπωρή που μόνο η ανιδιοτελής αγάπη των φιλικών σκύλων μπορεί να εξασφαλίσει.