Μιζούρι: Η Τροχαία «έψαχνε» το αυτοκίνητο του Τζόκερ- Έστειλε κατά λάθος μήνυμα

Μιζούρι: Η Τροχαία «έψαχνε» το αυτοκίνητο του Τζόκερ- Εστάλη μήνυμα στους πολίτες Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Οι αρχές του Γκόθαμ Σίτι στο Μιζούρι «έψαχναν» πριν από λίγες ημέρες ένα μοβ και πράσινο Dogde 3700GT του 1978. 

Μόνο που στο Μιζούρι δεν υπάρχει Γκόθαμ Σίτι. Και το όχημα που «αναζητούσαν» οι αρχές ήταν ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο Τζόκερ στην ταινία «Μπάτμαν» του 1989. 

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, αυτή η ειδοποίηση με έμπνευση από τον Μπάτμαν έφτασε στα κινητά των πολιτών κατά λάθος. Λίγο αργότερα, η τροχαία έστειλε άλλο ένα μήνυμα που ζητούσε να αγνοηθεί το προηγούμενο. 

Με μια λιτή ανακοίνωση, η τροχαία εξήγησε ότι επρόκειτο για τεστ ρουτίνας στο σύστημα ειδοποιήσεων Blue Alert, το οποίο κατά λάθος μεταδόθηκε σε όλη την πολιτεία. Το εν λόγω σύστημα χρησιμοποιείται για να ενημερώνονται οι πολίτες σε περιπτώσεις που ένας αστυνομικός χάνει τη ζωή του ή τραυματίζεται σοβαρά, εν ώρα υπηρεσίας. 

«Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, μια επιλογή έγινε κατά λάθος, επιτρέποντας να σταλεί το μήνυμα στους πολίτες», ανέφερε η ανακοίνωση. 

Με πληροφορίες από Associated Press

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΡΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Αρκτική: «Μετατρέπεται σε στρατηγικό θέατρο γεωπολιτικού ανταγωνισμού» προειδοποιεί το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής, επισημαίνοντας την εκτεταμένη στρατιωτική αναδιάρθρωση της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Κίνας
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Διεθνή / Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Παράλληλα, τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι, βρίσκονται αντιμέτωποι με έρευνες για πιθανές προσπάθειες επηρεασμού μαρτύρων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Λιβύης
LIFO NEWSROOM