Μία 25χρονη γέννησε εννιάδυμα - Δύο μωρά είχαν «ξεφύγει» από τον υπέρηχο των γιατρών

Μία 25χρονη γέννησε εννιάδυμα - Δύο μωρά είχαν «ξεφύγει» από τον υπέρηχο των γιατρών Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα από το Μαλί γέννησε εννιάδυμα, χθες - δύο περισσότερα από όσα «μετρήσει» και περίμεναν οι γιατροί. 

Η εγκυμοσύνη της Χαλμιά Σισέ, 25 ετών, συνάρπασε το κράτος της Δυτικής Αφρικής και προσέλκυσε την προσοχή των ηγετών της χώρας. Όταν οι γιατροί τον Μάρτιο δήλωσαν ότι η Σισέ χρειαζόταν ειδική φροντίδα, οι αρχές την έστειλαν στο Μαρόκο, όπου και γέννησε.

«Τα νεογέννητα (πέντε κορίτσια και τέσσερα αγόρια) και η μητέρα είναι όλοι τους καλά», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η υπουργός Υγείας του Μαλί, Φάντα Σιμπί.

Η Σισέ αναμενόταν να γεννήσει επτά μωρά, σύμφωνα με τους υπερήχους που της έγιναν στο Μαρόκο και το Μαλί, αλλά οι οποίοι δεν εντόπισαν δύο από τα αδέλφια. Τα μωρά γεννήθηκαν με καισαρική τομή.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / «Οι Αμερικανοί λένε όχι»: Ο Ομπάμα στηρίζει δημόσια τις διαδηλώσεις κατά της ICE στη Μινεάπολη

Ο Ομπάμα έκανε λόγο για «πρωτοφανή» δράση της ICE στη Μινεάπολη, περιγράφοντας επιχειρήσεις χωρίς σαφές πλαίσιο, με ομοσπονδιακούς πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια και να βγάζουν ανθρώπους έξω
THE LIFO TEAM
Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Διεθνή / Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Η 73χρονη δηλώνει αποφασισμένη να βρει απαντήσεις για να θεραπευτεί - «Θέλω να επισκεφθώ τον πρώην σύζυγό μου για να έχω απαντήσεις. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά πρέπει να τον κοιτάξω κατάματα»
THE LIFO TEAM