Μέριλαντ: 24χρονος προσπάθησε να εισβάλει σε σπίτι, σφήνωσε στην καμινάδα

Μέριλαντ: 24χρονος προσπάθησε να εισβάλει σε σπίτι, σφήνωσε στην καμινάδα Facebook Twitter
0

Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μια οικογένεια στο Μέριλαντ, όταν ανακάλυψαν πως άγνωστος παγιδεύτηκε στην καμινάδα τους, στην προσπάθειά του να εισβάλει στο σπίτι τους. 

Ο 24χρονος έμεινε σφηνωμένος στην καμινάδα του σπιτιού για τουλάχιστον τέσσερις ώρες, προτού καταφέρουν να τον απεγκλωβίσουν οι πυροσβέστες. Αργότερα, απαγγέλθηκαν σε βάρος του κατηγορίες για διάρρηξη.  

Το περιστατικό συνέβη στις 8 Ιανουαρίου, στο Σίλβερ Σπριντ του Μέριλαντ. Περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα οι κάτοικοι του σπιτιού κάλεσαν την Άμεση Δράση και ανέφεραν ότι άκουγαν χτυπήματα μέσα στην οικία τους. Οι αρχές ανταποκρίθηκαν στην κλήση, αλλά δεν βρήκαν κανέναν όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι. 

Περίπου στις 05:30 οι άνθρωποι που ζουν στο σπίτι κάλεσαν ξανά την αστυνομία και ανέφεραν ότι άκουσαν τους ίδιους θορύβους. Αυτή τη φορά, αστυνομικοί άκουσαν μια ανθρώπινη φωνή από το τζάκι, από την καμινάδα. 

Μέριλαντ: 24χρονος προσπάθησε να εισβάλει σε σπίτι, σφήνωσε στην καμινάδα Facebook Twitter

Έτσι, κλήθηκαν περίπου 20 πυροσβέστες οι οποίοι για πάνω από μία ώρα αφαιρούσαν τα τούβλα προκειμένου να απεγκλωβίσουν το άτομο «που δεν είχε άδεια να βρίσκεται εκεί», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της υπηρεσίας. 

Στις 07:30 κατάφεραν τελικά να βγάλουν τον 24χρονο από την καμινάδα και αρχικά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ αργότερα του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ