Μελάνια Τραμπ: Επίθεση στην πρώην συνεργάτιδα για τις κρυφές ηχογραφήσεις- «Ανέντιμη συμπεριφορά»

Μελάνια Τραμπ: Επίθεση στην πρώην συνεργάτιδα για τις κρυφές ηχογραφήσεις- «Ανέντιμη συμπεριφορά» Facebook Twitter
ΕPA
0

Η Μελάνια Τραμπ κατηγορεί για ανέντιμη συμπεριφορά την Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ, την πρώην συνεργάτιδά της που δημοσίευσε κρυφές ηχογραφήσεις και έγραψε βιβλίο για την Πρώτη Κυρία.

Σε ανακοίνωση η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου κάνει λόγο για «αισχρούς ισχυρισμούς» της εξωτερικής συνεργάτιδας που ήταν σύμβουλος στο γραφείο της, τους οποίους «πρόθυμα κάλυψαν» μεγάλα ΜΜΕ.

«Ένα πρόσωπο που είπε ότι με "δημιούργησε", παρότι μετά μίας με γνώριζε και κάποια που προσκολλήθηκε σε εμένα αφότου ο σύζυγός μου κέρδισε την προεδρία. Αυτή είναι μια γυναίκα που κρυφά κατέγραψε τις τηλεφωνικές κλήσεις μας, δημοσιεύοντας αποσπάσματα δικά μου που ήταν μεμονωμένα και μετά έγραψε ένα βιβλίο ανούσιου κουτσομπολιού, προσπαθώντας να διαστρεβλώσει τον χαρακτήρα μου», αναφέρει η Μελάνια Τραμπ.

«Στα "απομνημονεύματά" της με κατηγορεί για τα προβλήματα υγείας από ατύχημα που είχε πριν από καιρό», σημειώνει η Πρώτη Κυρία, ενώ συμπληρώνει ότι η πρώην συνεργάτιδά της «Ούτε μια στιγμή δεν εξετάζει τη δική της ανέντιμη συμπεριφορά. Αυτού του είδους οι άνθρωποι ενδιαφέρονται μόνο για την προσωπική ατζέντα τους, όχι για να βοηθήσουν τους άλλους».

Για μια ακόμη φορά, συνεχίζει η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ «ΜΜΕ επέλεξαν να επικεντρώσουν την κάλυψή τους στη μικροψυχία και όχι στη θετική δουλειά μου. Υπάρχουν άφθονοι καιροσκόποι εκεί έξω που ενδιαφέρονται μόνο για τους εαυτούς τους και δυστυχώς επιδιώκουν να αυτοπροωθηθούν, εκμεταλλευόμενοι εσκεμμένα την καλή θέλησή μου».

Στο ίδιο πλαίσιο, θυμίζει στα ΜΜΕ «ότι έχουν επιλογή να επικεντρωθούν στην επόμενη γενιά. Ως χώρα, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να χανόμαστε στον θόρυβο της αρνητικότητας και να ενθαρρύνουμε τη φιλοδοξία εκείνων που επιδιώκουν μόνο να προωθήσουν τον εαυτό τους».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φωτογράφος και ακτιβίστρια Nan Goldin στην 1η θέση της φετινής λίστας Art Review Power 100

Διεθνή / Η φωτογράφος και ακτιβίστρια Nan Goldin στην 1η θέση της φετινής λίστας Art Review Power 100

Η λίστα για πρώτη φορά κυριαρχείται από καλλιτέχνες οι οποίοι δεν δημιουργούν απλώς έργα για μουσεία και γκαλερί αλλά χρησιμοποιούν την ιδιότητά τους για να υπερασπιστούν και να επιφέρουν ευρύτερες κοινωνικές αλλαγές.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ