Μελάνια Τραμπ: Επίθεση στην πρώην συνεργάτιδα για τις κρυφές ηχογραφήσεις- «Ανέντιμη συμπεριφορά»

Μελάνια Τραμπ: Επίθεση στην πρώην συνεργάτιδα για τις κρυφές ηχογραφήσεις- «Ανέντιμη συμπεριφορά» Facebook Twitter
ΕPA
0

Η Μελάνια Τραμπ κατηγορεί για ανέντιμη συμπεριφορά την Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ, την πρώην συνεργάτιδά της που δημοσίευσε κρυφές ηχογραφήσεις και έγραψε βιβλίο για την Πρώτη Κυρία.

Σε ανακοίνωση η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου κάνει λόγο για «αισχρούς ισχυρισμούς» της εξωτερικής συνεργάτιδας που ήταν σύμβουλος στο γραφείο της, τους οποίους «πρόθυμα κάλυψαν» μεγάλα ΜΜΕ.

«Ένα πρόσωπο που είπε ότι με "δημιούργησε", παρότι μετά μίας με γνώριζε και κάποια που προσκολλήθηκε σε εμένα αφότου ο σύζυγός μου κέρδισε την προεδρία. Αυτή είναι μια γυναίκα που κρυφά κατέγραψε τις τηλεφωνικές κλήσεις μας, δημοσιεύοντας αποσπάσματα δικά μου που ήταν μεμονωμένα και μετά έγραψε ένα βιβλίο ανούσιου κουτσομπολιού, προσπαθώντας να διαστρεβλώσει τον χαρακτήρα μου», αναφέρει η Μελάνια Τραμπ.

«Στα "απομνημονεύματά" της με κατηγορεί για τα προβλήματα υγείας από ατύχημα που είχε πριν από καιρό», σημειώνει η Πρώτη Κυρία, ενώ συμπληρώνει ότι η πρώην συνεργάτιδά της «Ούτε μια στιγμή δεν εξετάζει τη δική της ανέντιμη συμπεριφορά. Αυτού του είδους οι άνθρωποι ενδιαφέρονται μόνο για την προσωπική ατζέντα τους, όχι για να βοηθήσουν τους άλλους».

Για μια ακόμη φορά, συνεχίζει η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ «ΜΜΕ επέλεξαν να επικεντρώσουν την κάλυψή τους στη μικροψυχία και όχι στη θετική δουλειά μου. Υπάρχουν άφθονοι καιροσκόποι εκεί έξω που ενδιαφέρονται μόνο για τους εαυτούς τους και δυστυχώς επιδιώκουν να αυτοπροωθηθούν, εκμεταλλευόμενοι εσκεμμένα την καλή θέλησή μου».

Στο ίδιο πλαίσιο, θυμίζει στα ΜΜΕ «ότι έχουν επιλογή να επικεντρωθούν στην επόμενη γενιά. Ως χώρα, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να χανόμαστε στον θόρυβο της αρνητικότητας και να ενθαρρύνουμε τη φιλοδοξία εκείνων που επιδιώκουν μόνο να προωθήσουν τον εαυτό τους».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις

Διεθνή / Ισπανία: Ο Σάντσεθ ζητά τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διεθνείς αθλητικές οργανώσεις μετά τα επεισόδια

Οι δηλώσεις του Ισπανού πρωθυπουργού ήρθαν μία μέρα μετά την πρόωρη διακοπή του ποδηλατικού αγώνα Vuelta a España, εξαιτίας επεισοδίων με φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές που οδήγησαν σε συγκρούσεις με την αστυνομία
LIFO NEWSROOM
Η Ρωσία θέλει πίσω τους S-400 από την Τουρκία – Στο τραπέζι η επαναγορά τους

Διεθνή / Η Ρωσία θέλει πίσω τους S-400 από την Τουρκία – Στο τραπέζι η επαναγορά τους

Η Ρωσία φέρεται να ζήτησε από την Τουρκία να επαναγοράσει τους S-400, καθώς αντιμετωπίζει ελλείψεις λόγω αυξημένης ζήτησης - Πώς η πρόταση επηρεάζει τις σχέσεις Άγκυρας με ΝΑΤΟ και ΗΠΑ και τι σημαίνει για τα F-35
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ