Μείωση κατά 97% των επιβατών του Χίθροου εντός Απριλίου - Λόγω κορωνοϊού

Μείωση κατά 97% των επιβατών του Χίθροου εντός Απριλίου - Λόγω κορωνοϊού Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, που παραδοσιακά καταγράφει την υψηλότερη επιβατική κίνηση στην Ευρώπη, ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των επιβατών υπολογίζει πως μειώθηκε κατά περίπου 97% τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις δε, ο αριθμός των επιβατών θα παραμείνει χαμηλός έως ότου οι κυβερνήσεις κρίνουν ότι τα αεροπορικά ταξίδια είναι ασφαλή.

Για το πρώτο τρίμηνο, τα έσοδά της εταιρίας λειτουργίας του αεροδρομίου μειώθηκαν κατά 12,7% στα 593 εκατ. λίρες (745 εκατ. δολάρια) και τα προσαρμοσμένα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) μειώθηκαν κατά 22,4% στα 315 εκατ. λίρες.

Το Χίθροου ανακοίνωσε ότι διαθέτει ρευστότητα 3,2 δισεκ. λιρών, που είναι επαρκής για να συνεχίσει να λειτουργεί για τους επόμενους 12 μήνες τουλάχιστον, ακόμα και χωρίς επιβάτες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας αναφέρουν ότι στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων η ανοχή του βρετανού μονάρχη τελείωσε - Ο πρίγκιπας Άντριου αποχώρησε μέσα στη νύχτα από το σπίτι του στο Royal Lodge
THE LIFO TEAM