Μέι προς Γιούνκερ: Επιθυμούμε μία βαθιά και ειδική εταιρική σχέση με την ΕΕ μετά το Brexit

Μέι προς Γιούνκερ: Επιθυμούμε μία βαθιά και ειδική εταιρική σχέση με την ΕΕ μετά το Brexit Facebook Twitter
1

Η Βρετανία παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να «επιτύχει μια βαθιά και ειδική εταιρική σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση», διαβεβαίωσε η συντηρητική βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, κατά τη χθεσινή τους συνάντηση, όπως ανέφερε εκπρόσωπός της.


«Η πρωθυπουργός είχε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον πρόεδρο Γιούνκερ», σημειώνεται σε ανακοίνωση που έδωσαν χθες το βράδυ στη δημοσιότητα οι υπηρεσίες της.


«Μετά την επίδοση της επιστολής ειδοποίησης του ΗΒ (ότι αποχωρεί από την ΕΕ) βάσει του άρθρου 50, (σ.σ. η Μέι) επανέλαβε τη δέσμευση του ΗΒ να επιτύχει μια βαθιά και ειδική εταιρική σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση», προστίθεται.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ισραήλ επιδιώκει αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν και βασίζεται στον Τραμπ για να το πετύχει

Διεθνή / Το Ισραήλ επιδιώκει αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν και βασίζεται στον Τραμπ για να το πετύχει

Η αβεβαιότητα γύρω από το ποιος θα αναλάβει τον έλεγχο του Ιράν σε περίπτωση αλλαγής καθεστώτος, αλλά και η πιθανότητα μακράς περιφερειακής αναταραχής, καθιστούν τη στρατηγική σιωπή του Ισραήλ κρίσιμη και επικίνδυνα εύθραυστη
THE LIFO TEAM