Μέγκαν Μαρκλ: «Όχι» δικαστηρίου στην αγωγή της αδελφής της- «Είπε τη γνώμη της»

Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter
Απορρίφθηκε η αγωγή σε βάρος της Μέγκαν Μαρκλ (Φωτ.: EPA)
0

Δικαστήριο απέρριψε την αγωγή που είχε κάνει σε βάρος της Μέγκαν Μαρκλ η ετεροθαλής αδελφή της, Σαμάνθα, κατηγορώντας την δούκισσα του Σάσεξ για συκοφαντική δυσφήμηση. 

Η δικαστής έκρινε πως η Μέγκαν Μαρκλ εξέφραζε απλά τη γνώμη της και με αυτό το δεδομένο τα λεγόμενά της δεν μπορούν να διαψευστούν. Η Σαμάνθα Μαρκλ την κατηγορούσε διάδοση «κακόβουλων ψεμάτων», τόσο με τη συνέντευξη που έδωσε με τον πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ το 2021, όσο και για ένα βιβλίο που είχε κυκλοφορήσει ένα χρόνο νωρίτερα. 

«Όπως ένας λογικός ακροατής θα το καταλάβαινε, η εναγόμενη απλά εκφράζει μια άποψη για την παιδική ηλικία της και τη σχέση της με τα ετεροθαλή αδέλφια της», ανέφερε η δικαστής Σαρλίν Έντουαρντς Χάνεϊγουελ της Φλόριντα, αιτιολογώντας την απόφασή της να απορρίψει την αγωγή της Σαμάνθα Μαρκλ. 

«Για αυτό τον λόγο το δικαστήριο κρίνει ότι οι δηλώσεις της εναγόμενης δεν μπορούν να επαληθευθεί αντικειμενικά ούτε υπόκειται σε εμπειρική επαλήθευση. Η ενάγουσα δεν μπορεί εύλογα να διαψεύσει την άποψη της εναγόμενης για την ίδια την παιδική ηλικία της», συμπληρώνεται στην απόφαση, αναφορικά με τα λεγόμενα της Μέγκαν Μαρκλ στη συνέντευξη. 

Σε ό,τι αφορά το βιβλίο, η δικαστής έκρινε ότι η δούκισσα του Σάσεξ δεν μπορεί να είναι υπόλογη για το περιεχόμενό του, επειδή δεν το εξέδωσε η ίδια. 

Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί της έκανε αγωγή η ετεροθαλής αδελφή της 

Η Σαμάνθα Μαρκλ κατέθεσε την αγωγή τον Μάρτιο του 2022, υποστηρίζοντας ότι η Μέγκαν Μαρκλ την δυσφήμησε δίνοντας πληροφορίες σε βιογραφία με τίτλο «Finding Freedom»- για την οποία δεν είχε δώσει έγκριση η δούκισσα του Σάσεξ- και αργότερα συζητώντας για τη σχέση τους στη συνέντευξη στην Γουίνφρεϊ. 

Το βιβλίο ανέφερε ότι η Σαμάνθα Μαρκλ μετά βίας γνωριζόταν με την ετεροθαλή αδελφή της όταν μεγάλωνε, δεν ήταν ποτέ κοντά της και πως είχε πληρωθεί για να κάνει μη κολακευτικές δηλώσεις για την Μέγκαν Μαρκλ σε tabloid. 

Η Όπρα Γουίνφρεϊ τη ρώτησε για την Σαμάνθα Μαρκλ στη συνέντευξη. «Όταν μιλάς για προδοσία... η προδοσία έρχεται από κάποιον με τον οποίο έχεις μία σχέση… Αλλά μεγάλωσα ως μοναχοπαίδι και ευχόμουν να έχω αδέλφια. Θα μου άρεσε να έχω αδέλφια», απάντησε η Μέγκαν Μαρκλ. 

Από την πλευρά της, η ετεροθαλής αδελφή της υποστήριξε ότι οι δυο τους είχαν «υπέροχη σχέση» κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας, ότι πήγαινε «τακτικά» την Μέγκαν Μαρκλ στο σχολείο και τη βοηθούσε με τα μαθήματά της. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bloomberg: Ο Τραμπ ζητά 1 δισ. δολάρια από τις χώρες για να παραμείνουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του

Διεθνή / Bloomberg: Ο Τραμπ ζητά 1 δισ. δολάρια για μια μόνιμη θέση στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του

Οι επικριτές ανησυχούν ότι ο Τραμπ επιχειρεί να δημιουργήσει μια εναλλακτική ή ανταγωνιστική δομή προς τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, τον οποίο έχει επικρίνει εδώ και χρόνια
THE LIFO TEAM
Παραδοχή Χαμενεΐ: Χιλιάδες νεκροί στις διαδηλώσεις στο Ιράν, κάποιοι πέθαναν με απάνθρωπο τρόπο

Διεθνή / Παραδοχή Χαμενεΐ: Χιλιάδες νεκροί στις διαδηλώσεις στο Ιράν, κάποιοι πέθαναν με απάνθρωπο τρόπο

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι σκοτώθηκαν χιλιάδες πολίτες - «Με τη βοήθεια του Θεού, το ιρανικό έθνος πρέπει να σπάσει τη ραχοκοκαλιά των στασιαστών»
THE LIFO TEAM