Μέγκαν Μάρκλ για την επιτυχία του «Suits» - «Δεν είναι τρελό;»

Μέγκαν Μάρκλ για την επιτυχία του «Suits» - «Δεν είναι τρελό;» Facebook Twitter
Φωτ. : Instagram / Sussexroyal
0

Ούτε η ίδια η Μέγκαν Μαρκλ δεν μπορεί να πιστέψει την απρόσμενη επιτυχία της δραματικής σειράς «Suits», στην οποία συμμετείχε όταν ήταν ακόμα ηθοποιός.

Η Μέγκαν Μάρκλ συγκεκριμένα, συμμετείχε στη σειρά πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, και ο ρόλος της, ήταν αυτός της δικηγόρου, Ρέiτσελ Ζέιν.

Η δούκισσα του Σάσσεξ, ενημερώθηκε για αυτή την επιτυχία, κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης του περιοδικού Variety, στην οποία και παρευρέθηκε.

Τότε μία εκ των υπευθύνων του περιοδικού, την ενημέρωσε πως η σειρά έχει πλέον ξεπεράσει τα 45 δισεκατομμύρια λεπτά ροής τόσο στο Netflix,και όσο και στο Peacock, σύμφωνα με την Nielsen.

«Δεν είναι τρελό;» είπε η Μέγκαν Μάρκλ αμέσως μόλις το έμαθε. «Ήταν υπέροχο να δουλεύω με ένα τόσο σπουδαίο καστ και συνεργείο. Περάσαμε πραγματικά όμορφα. Ήμουν σε αυτό για επτά σεζόν, άρα ήταν αρκετός χρόνος.

»Eίναι δύσκολο να βρεις μια σειρά που να μπορείς να παρακολουθήσεις τόσα πολλά επεισόδια αυτή την εποχή, έτσι αυτό μπορεί να έχει κάποια σχέση. Οι καλές σειρές είναι διαχρονικές», ανέφερε η Μέγκαν Μαρκλ μεταξύ άλλων.

Η Μέγκαν Μάρκλ αποχώρησε από τη σειρά, η οποία προβλήθηκε για εννέα σεζόν από το 2011-2019, όταν αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα Χάρι, ενώ τώρα επέστρεψε στο Χόλιγουντ, αυτή τη φορά ως παραγωγός.

Η πρώην ηθοποιός και ο σύζυγός της δημιουργούν τηλεοπτικά και κινηματογραφικά πρότζεκτ, μέσω της εταιρείας Archewell Productions, η οποία έχει συμφωνία με το Netflix.

Μέχρι σήμερα έχουν παρουσιάσει τρεις παραγωγές με το Netflix, το ντοκιμαντέρ Heart of Invictus, το ντοκιμαντέρ - σειρά Live to Lead και το αυτοβιογραφικό προτζεκτ Harry & Meghan, με την ίδια να υπαινίσσεται ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Με πληροφορίες του Variety

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ - Χαμάς: Ο Τράμπ ανακοίνωσε συμφωνία για απελευθέρωση των Ομήρων

Διεθνή / Ισραήλ - Χαμάς: Ο Τράμπ ανακοίνωσε συμφωνία για απελευθέρωση των Ομήρων

Κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς για απελευθέρωση των ομήρων  ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πετυχαίνοντας έτσι ένα σημαντικό βήμα προς τη λήξη του πολέμου. 
LIFO NEWSROOM
«Τα στέλνουν να σκοτωθούν»: Κολομβιανοί μισθοφόροι εκπαιδεύουν παιδιά στον πόλεμο του Σουδάν

Διεθνή / «Τα στέλνουν να σκοτωθούν»: Κολομβιανοί μισθοφόροι εκπαιδεύουν παιδιά στον πόλεμο του Σουδάν

Πρώην στρατιώτες που στρατολογήθηκαν από ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας περιγράφουν πώς εκπαίδευαν ανήλικους μαχητές υπό την αιγίδα παραστρατιωτικών δυνάμεων
LIFO NEWSROOM
Υπό πίεση το Βέλγιο: Η Δύση ζητά τη χρήση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για την Ουκρανία

Διεθνή / Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη ζητούν να ανοίξουν τα ρωσικά κεφάλαια για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας

Το Βέλγιο δέχεται αυξανόμενη πίεση από ΗΠΑ και Ευρωπαίους συμμάχους να επιτρέψει τη χρήση παγωμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας, καθώς ο πόλεμος και οι ανάγκες ανοικοδόμησης εντείνονται
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ θέλει να αναμορφώσει τις πωλήσεις φαρμάκων - Εταιρεία που συνδέεται με τον γιο του επωφελείται

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να αναμορφώσει τις πωλήσεις φαρμάκων - Εταιρεία που συνδέεται με τον γιο του επωφελείται

Κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες θα συναντηθούν με τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και αξιωματούχους της κυβέρνησης Τραμπ για να συζητήσουν τη μελλοντική αγορά φαρμάκων, με τη BlinkRx να διαδραματίζει κεντρικό ρόλο
LIFO NEWSROOM
Η νέα Δεξιά της Βρετανίας: 7 πολιτικές «copy-paste» από το MAGA του Τραμπ

Διεθνή / Η νέα Δεξιά της Βρετανίας: Επτά πολιτικές «copy-paste» από το MAGA του Τραμπ

Οι Βρετανοί Συντηρητικοί αντιγράφουν τις πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ, από τις μαζικές απελάσεις μέχρι την απόρριψη διεθνών συμφωνιών. Η Κέμι Μπάντενοκ φέρνει το “Make America Great Again” στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκαλώντας πολιτικό σεισμό ενόψει εκλογών
LIFO NEWSROOM