Μεγάλη γκάφα του Ραχόι με το μήνυμά του για τη σιδηροδρομική τραγωδία

Μεγάλη γκάφα του Ραχόι με το μήνυμά του για τη σιδηροδρομική τραγωδία Facebook Twitter
2

Διαστάσεις παίρνει στην Ισπανία, η γκάφα του Ισπανού πρωθυπουργού Ραχόι, την ώρα που η χώρα σοκαρισμένη πενθεί τους 78 νεκρούς της σιδηροδρομικής τραγωδίας. Ο Ισπανός Πρωθυπουργός, προκάλεσε την αγανάκτηση και το θυμό των συμπατριωτών του για το συλλυπητήριο τηλεγράφημα που απέστειλε και στο οποίο, στην τελευταία παράγραφο, αναφέρει: «Επιθυμώ να σας μεταφέρω τα θερμότατα συλλυπητήριά μου τόσο για την απώλεια ανθρώπινων ζωών όσο και για τις υλικές ζημιές που προκάλεσε ο σεισμός ο οποίος σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Γκανζού».

 

Στις προηγούμενες παραγράφους εκφράζει τη συντριβή του για το σιδηροδρομικό δυστύχημα, όμως, όπως φαίνεται, το συλλυπητήριο μήνυμα, γράφτηκε «στα χνάρια» παλιότερου για το σεισμό στην Κίνα.  

Ο Ραχόι που κλυδωνίζεται αλλά δεν παραιτείται μετά και από τις αποκαλύψεις του πρώην ταμία του κόμματος του Μπάρθενας, για χρήματα κάτω από το τραπέζι από επιχειρηματίες, κήρυξε τριήμερο πένθος για το πολύνεκρο δυστύχημα.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Homme FC ξαναγράφει τι μπορεί να είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα στο queer Λονδίνο

Διεθνή / Ενα transmasc football club στο Λονδίνο φτιάχνει κάτι πολύ μεγαλύτερο από ομάδα

Ξεκινώντας ως ένα χαλαρό transmasc πεντάρι στο ανατολικό Λονδίνο, το Homme FC εξελίχθηκε γρήγορα σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από ποδοσφαιρική ομάδα. Σήμερα λειτουργεί ως κοινότητα, καλλιτεχνικό project και χώρος φροντίδας, προτείνοντας έναν διαφορετικό τρόπο συλλογικής ζωής μέσα στο queer αθλητικό τοπίο της πόλης.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

σχόλια

2 σχόλια