Με νέο διάγγελμα ο παράφρων Καντάφι οδηγεί στον όλεθρο τη Λιβύη

Με νέο διάγγελμα ο παράφρων Καντάφι οδηγεί στον όλεθρο τη Λιβύη Facebook Twitter
0

Σε ομιλία του στην Πράσινη πλατεία της Τρίπολης ο Μουαμάρ Καντάφι, αφού χαιρέτισε την πράσινη σημαία, σύμβολο της δικής του επανάστασης, κάλεσε τους υποστηρικτές του να συντρίψουν τον εχθρό λέγοντας «Θα πολεμήσουμε αν το θέλουν ... Θα πολεμήσουμε και θα τους νικήσουμε. Θα πεθάνουμε εδώ, στο έδαφος της Λιβύης. Θα ματαιώσουμε τις ξένες απόπειρες όπως κάναμε με τον ιταλικό ιμπεριαλισμό». Χαιρετίζοντας την πράσινη σημαία της Λιβύης ο Καντάφι είπε πως η ζωή χωρίς το πράσινο λάβαρο είναι άχρηστη, αναφερόμενος στους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές που έχουν κατεβάσει τη λιβυκή σημαία και την έχουν αντικαταστήσει με εκείνη που χρησιμοποιούνταν πριν από την επανάσταση του 1969.

Η παραφροσύνη του Καντάφι οδηγεί τη χώρα στο χάος και στον αιματηρό εμφύλιο αφού απευθυνόμενος στους οπαδούς του είπε: «όταν χρειαστεί, θα ανοίξουμε όλες τις αποθήκες όπλων για να εξοπλιστεί ο λαός της Λιβύης και όλες οι φυλές της χώρας. Μπορούμε να συντρίψουμε τον εχθρό μας, μπορούμε να το κάνουμε με τη θέληση του λαού...

«Χορέψτε, τραγουδήστε και προετοιμαστείτε (...). Στέκω ανάμεσα στο λαό και θα πολεμήσουμε και θα τους σκοτώσουμε αν θέλουν»

Ο Καντάφι καταφέρθηκε και κατά των ξένων μέσων ενημέρωσης, αποκαλώντας τα σκύλους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ