Με κλήρωση δόθηκαν μισθοί στην Ιταλία

Με κλήρωση δόθηκαν μισθοί στην Ιταλία Facebook Twitter
0

Με κλήρωση πλήρωσε το προσωπικό διευθυντής παιδικού σταθμού στην Ιταλία, καθώς είχε στη διάθεση του μόλις 5.000 ευρώ, αρκετά δηλαδή για την καταβολή πέντε μισθών ή διαφορετικά, αν τα μοίραζε και σε όλους θα έπρεπε να δώσει 277 ευρώ στον καθένα.

Έτσι ο διευθυντής του παιδικού σταθμού στο Πράτο, προτίμησε την κληρωτίδα από την οποία βγήκαν τυχεροί και έλαβαν τους μισθούς τους τέσσερις εκπαιδευτικοί και μια καθαρίστρια. Συνολικά το προσωπικό του σταθμού αριθμεί 18 άτομα.

Η περίπτωση αυτή δεν είναι η μόνη καθώς, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ, τα ταμεία είναι άδεια και σε άλλα σχολικά ιδρύματα της χώρας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία:

Διεθνή / Ισπανία: Μετεωρολόγοι πέφτουν θύματα μίας αυξανόμενης «ρητορικής μίσους», αποκαλύπτει έρευνα

Η υπουργός Περιβάλλοντος δήλωσε ότι οι επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επηρεάζουν την αντίληψη για τη μετεωρολογία και υποτιμούν το έργο των επιστημόνων
THE LIFO TEAM
ΕΛΒΕΤΙΑ CRANS MONTANA ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ

Διεθνή / Ελβετία: H υπάλληλος του μπαρ που φέρεται να κρατούσε τα βεγγαλικά δεν γνώριζε τους κινδύνους, αναφέρει η οικογένειά της

Υπενθυμίζεται ότι οι Γάλλοι ιδιοκτήτες του μπαρ κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, σωματική βλάβη εξ αμελείας και εμπρησμό εξ αμελείας
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει τις ένοπλες δυνάμεις στη Μινεσότα

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει στρατό στη Μινεσότα - «Θα θέσω σε εφαρμογή τον Νόμο περί Εξέγερσης»

Στόχος του Αμερικανού προέδρου είναι η καταστολή των διαδηλώσεων που έχουν ξεσπάσει μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό μίας γυναίκας από πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης (ICE)
THE LIFO TEAM