Μάθημα γιόγκα με συμμετέχοντες από 114 χώρες κατέρριψε το ρεκόρ Γκίνες

Μάθημα γιόγκα με συμμετέχοντες από 114 χώρες κατέρριψε το ρεκόρ Γκίνες Facebook Twitter
0

Η γιόγκα είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τα σωματικά και ψυχικά της οφέλη. Το Ινδικό Κέντρο Αθλητισμού υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ινδίας στο Κατάρ, ήθελε να καταρρίψει ένα ρεκόρ για να δείξει την παγκόσμια απήχηση της γιόγκα. Και το κατέρριψε.

Συνολικά 114 λάτρεις της σωματικής και πνευματικής άσκησης διαφορετικών εθνικοτήτων συγκεντρώθηκαν στη Ντόχα του Κατάρ στις 25 Μαρτίου 2022 για να εξασκηθούν στη γιόγκα πετυχαίνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τις περισσότερες εθνικότητες σε ένα μάθημα γιόγκα.

Τους συμμετέχοντες στο μάθημα καθοδήγησε η εκπαιδεύτρια Νίσα Αγκραβάλ. Το μάθημα διήρκεσε 40 λεπτά με τους συμμετέχοντες να ακολουθούν ταυτόχρονα διαφορετικές θέσεις και στάσεις.

Οι διοργανωτές δήλωσαν ότι με την κατάρριψη του Παγκόσμιου Ρεκόρ Γκίνες είχαν στόχο να γιορτάσουν την «ποικιλόμορφη κοινότητα του Κατάρ». 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Διεθνή / Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Παράλληλα, τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι, βρίσκονται αντιμέτωποι με έρευνες για πιθανές προσπάθειες επηρεασμού μαρτύρων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Λιβύης
LIFO NEWSROOM
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Διεθνή / Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Η απάτη του BBC την άφησε εκτεθειμένη στο Παρίσι τη νύχτα που πέθανε» υποστηρίζει ο αδελφός της

Ο Τσαρλς Σπένσερ μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για την περίφημη συνέντευξη Panorama του 1995 και τις τραγικές συνέπειες που θεωρεί ότι είχε στη ζωή της αδελφής του
LIFO NEWSROOM